5 sfaturi utile pentru reducerea eficienta a poftei de dulciuri0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta, dulce, dulciuri, pofte, reducere, scadere, sfaturi

Exista multi oameni nemultumiti de aspectul fizic si de greutatea pe care o prezinta de fiecare data cand se urca pe cantar, insa cu toate astea, o parte din ei nu iau atitudine. Unul din marile pacate care duc la un corp cu o greutate peste medie si cu riscuri majore de imbolnavire, este pofta de dulce.

Dulciurile in dieta

Dulciurile in dieta

Dulciurile creaza adevarate dependente si cum rafturile magazinelor sau cofetariile sunt pline, sansele sa nu achizitionezi absolut nimic fara zahar scad considerabil. Mare atentie la produsele cu zahar ascuns, desi par la prima vedere acestea ascund in mod misterios o mare cantitate de zahar. Cu toate astea, daca iti doresti un corp frumos, dar mai ales sanatos, trebuie sa elimini pe cat posibil pofta de dulciuri si sa incerci sa alegi mancare cat mai sanatoasa.

Consuma fructe de goji

Fructele de goji sunt provenite din China si sunt extrem de eficiente in slabire. Desi contin destul de multe calorii, acestea contin fibre si nutrienti care te ajuta sa elimini aproape complet pofta de ceva dulce. Consumul acestora nu este recomandat in cantitate foarte mare.

Consuma guma de mestecat

In momentul in care ai pofta de ceva dulce, incearca sa mesteci o guma. Aceasta contine putine calorii si determina o ameliorare a poftei de mancare sau de dulciuri. Poti opta si pentru o guma de acest gen, ce ajuta in mod pozitiv la arderea grasimilor din corp.

Mananca fructe

Pana la urma, fructele sunt ceva dulce. Diferenta este in sanatate si in efectele pe care acestea le ofera corpului. Daca o prajitura este complet nesanatoasa, un fruct te poate ajuta cu foarte multi nutrienti si iti poate indeparta pe cat posibil acea pofta de dulce. Include fructe in dieta ta zilnica si vei avea numai de castiga pe viitor.

Opteaza pentru mese regulate

Incearca sa mananci cat mai des si cat mai putin. Daca astepti o masa, sunt sanse foarte mari ca necesitatea de dulce sa fie mai mare. Daca cele 3 mese pe zi le imparti in 5 sau 6, pofta de mancare si automat pofta de dulce vor disparea destuld e usor.

Incearca sa elimini treptat elementele care contin zahar procesat

Nu trebuie sa renunti instant la dulciuri, insa poti sa renunti treptat la zaharul din cafea, la bucatica de ciocolata si la sucul acidulat. In scurt timp vei descoperi ca mancarea ta a devenit mult mai sanatoasa.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

5 sfaturi utile pentru reducerea eficienta a poftei de dulciuri

Lasă un răspuns