Sfaturi pentru a renunta la fast-food0 Comments

Publicat in:
Etichete:alimente, consum, fast food, hrana, masa, restaurant, studiu, SUA, teste

Multi oameni mananca zilnic diferite meniuri de la fast food, din cauza timpului limitat pentru masa de pranz sau doar pentru faptul ca se afla in excursie in alt oras si isi doresc sa manance ceva rapid si consistent si destul de ieftin. Si totusi, acest tip de alimentatie produce efecte destul de neplacute asupra organismului uman si poate duce in timp la manifestarea unor probleme precum ar fi obezitatea sau a afectiunilor de tip cardiac, a unor dificultati create de colesterol asupra vaselor sanguine.

Renuntarea la fast food

Renuntarea la fast food

Expertii in nutritie au observat, in urma unor cercetari recente, ca iluminatul scazut si jazzul in surdina din restaurantele fast food pot reduce aportul de calorii si pot sa creasca gradul de satisfactie al clientilor.

Conform cercetarilor efectuate de specialistii de la Universitatea Cornell din SUA, acesti doi factori scad numarul caloriilor cu circa 175 pe fiecare masa si te bucura mai mult timp de hrana.

Oamenii de stiinta au modificat in cadrul testelor designul unui restaurant si au solicitat in acelasi timp participantilor sa manance atat in partea schimbata, cat si in cea neschimbata a restaurantului respectiv.

Participantii la cercetare au fost rugati sa isi noteze timpul petrecut mancand si cantitatea consumata.

Cei care vor sa manance mai putin nu trebuie sa fie sub presiunea timpului!

Savantii din cadrul Universitatii Cornell au observat ca atmosfera relaxanta ii poate determina pe clienti sa nu se grabeasca sa manance. Astfel, acestia au tendinta sa consume mai putine alimente si sunt mai putini predispusi la a comanda suplimentar alte feluri de mancare.

Studiul mai indica faptul ca in cazul in care restaurantele vor ca toti consumatorii sa se bucure mai mult timp de mancarea lor ar trebuie sa creeze o atmosfera mai relaxanta, in timp ce persoanele care vor sa manance mai putin ar trebui sa nu fie sub presiunea timpului.

Expertii ne atrag atentia ca oamenii mananca mai mult, daca nu sunt distrasi de mediul inconjurator, iar un mediu relaxant creste gradul de satisfactie si scade consumul din partea acestora.

Studiul este relevant pentru restaurantele de tip fast food, care sunt de multe ori acuzate ca au o contributie majora la obezitatea clientilor care servesc masa in cadrul acestora.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 54.86 RONVisislim fitness 30cps flacon vitaslim


Visislim fitness 30cps flacon vitaslim
Visislim FITNESS este cel mai puternic mijloc natural pentru eliminarea totală a grăsimilor. Accelereaza arderea depozitelor de grăsime și în același timp oferă energie și rezistență organismului. Asigură un corp atletic și tonifiat.

Topeşte grăsimile fără compromisuriVisislim FITNESS еste cea mai pură L-carnitină din lume – conţine L-carnitine Carnipure™ din Lonza. Este cel mai puternic mijloc natural pentru eliminarea totală a grăsimilor. Accelerează arderea grăsimilor acumulate, furnizând în același timp energie şi putere organismului.Visislim FITNESS oferă rezultate într-adevăr remarcabile, deoarece L-carnitina este sub formă lichidă (tehnologie brevetată Licaps® de Capsugel). Încapsularea păstrează calităţile sale deosebite până în momentul asimilării în organism.Corp ferm și elegantVisislim FITNESS arde rapid și eficient grăsimile subcutanate. Accelerează eliminarea toxinelor obţinute după ardere, prin intermediul transpiraţiei. (mai ales în timpul sportului). Energizează organismul prin furnizarea de oxigen muşchilor. Corpul devine mai atletic şi bine conturat.Sport fără febră muscularăPotenţialul maxim de acţiune a Visislim FITNESS este atins prin activitate fizică intensivă şi sport. Acesta face mușchii mai rezistenţi la efort. Accelerează seminifcativ refacerea mușchilor după sport, deoarece previne ruperea fibrelor musculare. Reduce apariția febrei musculare oprind formarea de acid lactic în muşchi. Transformă acumulările de grăsimi în masă musculară. Corpul devine mai ferm şi bine sculptat.Visislim FITNESS sprijină circulaţia sângelui şi funcţiile creierului, mărește energia în celulele sistemului imunitar şi ajută activitatea inimii. Este deosebit de util pentru persoanele vârstnice şi vegetarieni, deoarece la aceştia se observă un deficit de L-carnitină în organism.Cum se administrează Visislim FITNESS?1–2 capsule de 2 ori pe zi (dimineaţă şi la prânz) în timpul mesei sau după aceasta. Aport suplimentar de 1–2 capsule înainte de efort fizic. Schemă recomandată: a se administra 2-3 săptămâni, se face o pauză de 2-3 săptămâni, după care ciclul administrare-pauză se repetă până la obţinerea rezultatului dorit.Contraindicaţii: Nu sunt cunoscute

INGREDIENTE:L-carnitina din Visislim FITNESS este produsă de firma elveţiană Lonza – cel mai respectat producător de L-carnitină 100 % pură (Visislim FITNESS nu conţine D-carnitină). Logo-ul Carnipure™ este o garanţie de origine şi calitate, fără compromis a produsului oferit.L-carnitina stimulează arderea grăsimilor chiar şi fără exerciţii, şi contribuie la reducerea eficientă şi controlată a greutăţii corporale. După ardere, L-carnitina transportă şi elimină substanţele reziduale în afara celulei. Din grăsimile arse se asigură energia pentru organism.L-carnitina măreşte rezistenţa mușchilor şi amână oboseala. Acest lucru este deosebit de valoros în efortul fizic şi al sport. Este dovedită eficiența în furnizarea de energie pentru activitatea celulelor sistemului imunitar şi pentru activitatea inimii. Se recomandă în timpul sarcinii şi alăptării, precum şi persoanelor în vârstă şi vegetarienilor.100% Ingrediente Proaspete

FARA CONSERVANTI

FARA ZAHAR

FARA OMGProdusele Visislim nu au în compoziția lor ingrediente de origine animală. Capsulele sunt făcute din gelatină din peşte de înaltă calitate.INGREDIENTE CANTITATE

în 1 capsulăL-carnitină (L-carnitine, Carnipure™) 300 mg

Substanţe auxiliare: glicerol, hipromeloză, apă, maltodextrină [...] 

Link-uri Sponsorizate

Sfaturi pentru a renunta la fast-food

Lasă un răspuns