Care sunt salatele cele mai bogate in calorii?0 Comments

Publicat in:
Etichete: calorii, cesar, grasimi, greceasca, masa, nutritie, pui, salate, salate bogate in calorii, top salate

Desi sunt foarte bune pe perioada verii, trebuie sa stiti ca nu toate salatele sunt mai sanatoase decat produsele fast-food. Aceasta este concluzia la care au ajuns expertii de la NutriSource.

Specialistii sustin aceasta afirmatie, deoarece au descoperit mai multe salate mult mai bogate in calorii si in grasimi saturate fata de produsele preparate in restaurantele de tip fast-food.

Iata cateva dintre salatele pe care nutritionistii nu le recomanda, din cauza continutului ridicat de calorii pe care il contin acestea.

Salate bogate in calorii

Salate bogate in calorii

Salata southwest

Nutritionistii spun ca salata southwest poate contine intre 800 – 1.400 de calorii si este asemanatoare unui taco desfacut. Cu toate ca salata ar trebui sa contina doar 14 grame de grasimi saturate si 14 miligrame de sare, in restaurante se serveste in varianta cu 3.500 de miligrame de sare si aproximativ 1.400 de calorii.

Salata de pui

Acest sortiment de salata poate contine pana la 1.200 de calorii, ascunse sub forma carnii de pui la gratar, un presupus preparat sanatos. Expertii in nutritie sunt de parere ca aceasta are un aport caloric imens dupa ce este combinata cu diferite sosuri.

Salata asiatica

Trebuie sa stiti ca salata asiatica nu este potrivita pentru dieta, continand aproximativ 1.200 de calorii, potrivit nutritionistilor. Aceasta se prepara din pui asiatic prajit, taitei si vinegreta, care impreuna contin 2.000 de miligrame de sare si 12 grame de grasimi saturate.

Salata Caesar

Celebra salata care este pregatita din carne de pui pe gratar si legume, nu este totusi o salata pentru regim. Poate contine intre 900-1.000 de calorii dupa ce se adauga dressing-ul Caesar, aproximativ dublul aportului caloric continut de un preparat din restaurantele fast-food, spun specialistii in domeniu.

Salata greceasca

Reprezinta cea mai mare dezamagire constatarea specialistilor care sustin ca aceasta salata contine intre 800-1.000 de calorii, fiind una dintre preferatele pasionatilor de salate.

Acest tip de salata poate contine o varietate de ingrediente, precum legume, branza Feta, masline si dressing-uri, nocive pentru silueta noastra. Cu toate ca aceste salate au un continut ridicat de calorii, sunt totusi mult mai sanatoase si ingrasa mult mai putin fata de alte alimente, precum cartofii prajiti, carnea prajita in ulei, pizza sau paste.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Care sunt salatele cele mai bogate in calorii?

Lasă un răspuns