Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

mai 13, 2014

Dieta de detoxifiere: de ce e necesara si pentru vegetarieni?

Publicat pe 13 mai 2014 at 5:15am

Dieta de detoxifiere n-ar trebui sa fie optionala chiar daca ai o alimentatie vegetariana. Nu numai mancarea ne face sa acumulam toxine, ci si mediul in care traim sau stilul de viata!

Iata cateva motive sa urmezi un detox!

Aerul poluat

Daca traiesti la oras, cu certitudine nu respiri un aer curat, ci unul plin cu poluanti: fum de esapament, aer conditionat, produse de curatat, fum de tigara…

Cum ne afecteaza? Toate aceste toxine pe care le inhalam prin plamani ajung in ficat ca sa fie procesate. O expunere constanta, face ca ficatul sa devina supraincarcat.

Urmarea: slabirea sistemului imunitar, un metabolism…

Cea mai potrivita pudra proteica, in functie de dieta vegetariana pe care o urmezi

Publicat pe 13 mai 2014 at 5:05am

O pudra proteica este binevenita in alimentatia oricarui vegetarian. Aceia care urmeaza o dieta mai stricta, din care exclud produsele lactate si ouale, au nevoie chiar de un aport mai mare de proteine.

Vegetarienii care cauta o pudra proteica, pentru a-si suplimenta necesarul de proteine, ar trebui sa se orienteze catre un produs pe baza de proteine vegetale. Cei care consuma, insa, lapte si oua, pot alege si o pudra proteica obtinuta din zer, caseina sau extract din albus de ou.

Pudra proteica si un mini-ghid de folosire

Pudra proteica se poate adauga la shake-uri, sucuri, smoothie-uri…

Cum scapi de cearcane?

Publicat pe 13 mai 2014 at 5:00am

Neplacutele cearcane ajung sa se transforme cu timpul in si mai neplacutele „pungi sub ochi”.

Exista insa trucuri care ajuta la intarzierea aparitiei sau la mascarea cu discretie a acestor semne inestetice ale imbatranirii.

Cum dormi?

Te sfatuim sa incerci sa dormi cu capul mai sus pentru a impiedica colectarea fluidelor sub ochi. Poti pune inca o perna sub aceea pe care o folosesti zilnic.

Expertii recomanda sa ai grija sa dormi suficient in fiecare seara. Acest lucru poate reduce pungile de sub ochi intr-un mod natural.

Sase-opt ore de somn ar trebui sa fie suficiente.

Masajul

De asemenea, este bine…