Cum obtii un abdomen plat in 24 de ore?0 Comments

Publicat in:
Etichete: abdomen plat, de ore, exercitii, sfaturi

La cina

Spune nu cosuletului cu paine! „Cand mananci foarte multi carbohidrati rafinati, precum paine, paste, cartofi sau orez, ai cele mai mare sanse sa te balonezi”, adauga Zuckerbrot. „Aceste alimente sunt transformate foarte rapid in zaharuri, iar zaharul in prezenta acizilor se transforma in fermenti si creeaza gaze”, explica Zuckerbrot.

Trucuri pentru abdomen plat

Trucuri pentru abdomen plat

Astfel, pentru a-ti pastra stomacul calm si a avea un abdomen plat, alege sa mananci carne slaba si legume, insa nu crucifere (broccoli, varza, conopida), pentru ca si acestea au efect de balonare. Daca ajungi sa comanzi o portie de paste, cere sau prepara felul cu paste integrale. Faina integrala contine mult mai multe fibre si reuneste mai multe tipuri de cereale, fapt care va incetini procesul digestiv si fermentatia.

Inainte sa mergi la culcare

Bea un pahar cu apa inainte sa mergi la culcare. Poate parea impotriva logicii, insa acest obicei te ajuta sa obtii un abdomen plat. „Exista o legatura intre deshidratare si balonare”, spune dr. Gazzaniga-Moloo. Astfel, daca bei cantitatea necesara de lichide, vei evita atat constipatia, cat si balonarea, intrucat pastrezi echilibrul. In plus, cand organismul este hidratat, toxinele si sodiul sunt eliminate, iar tu te bucuri de un abdomen plat si fara balonare.

In concluzie, urmand acesti pasi pe care poti sa ii transformi in rutina, vei obtine un abdomen plat in doar 24 de ore, chiar daca grasimea nu se va topi brusc. Insa daca adaugi un sport pe lista ta de activitati si urmezi zilnic aceste sfaturi, vei avea un abdomen plat si fara grasime.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum obtii un abdomen plat in 24 de ore?

Lasă un răspuns