Cum obtii un abdomen plat in 24 de ore?0 Comments

Publicat in:
Etichete: abdomen plat, de ore, exercitii, sfaturi

La birou

Nu iti neglija alimentatia nici cand esti la birou. Ia cu tine o banana sau o caserola cu zmeura pentru o gustare si uita merele si perele acasa. De ce? Totul are legatura cu fructoza continuta in cantitati mari in acestea doua, cantitati care au ca rezultat balonarea si, uneori, diareea.

Exercitii abdomen plat

Exercitii abdomen plat

Astfel, explica Tanya Zuckerbrot, autoarea cartii The F-Factor Diet, fructoza are nevoie de glucoza pentru a fi absorbita in organism si a anihila aceste consecinte. Fructe precum grapefruitul, bananele sau fructele de padure au o cantitate egala de glucoza si fructoza, ceea ce le face alegerea perfecta. In schimb, fructe precum merele, perele si pepenele rosu contin de doua ori mai multa fructoza decat glucoza, ceea ce inseamna ca exista sanse mari ca organismul tau sa nu absoarba eficient fructoza, ceea ce conduce la balonare.

Un motiv in plus sa mananci fructe de padure, indiferent ca sunt zmeura, capsune, mure sau afine, este ca toate acestea sunt foarte bogate in fibre. Fibrele iti dau senzatia de plin, ceea ce te va retine sa mananci in plus, iar un stomac mai gol este un abdomen mai plat.

In pauza de masa

Toate stim ca cel mai simplu mod de a ne feri de un abdomen umflat este sa nu indesam in el multa mancare la fiecare masa. „Uneori se poate sa nu existe suficiente sucuri digestive, astfel incat stomacul sa gestioneze eficient bolul, ceea ce duce la balonare”, spune Zuckerbrot.

Antidotul este la fel de simplu: serveste 5 sau 6 mese mici de-a lungul zilei. Cuvantul cheie este „mic”! In plus, de multe ori, cei care „ciugulesc” de-a lungul zilei ard mai multe calorii decat cei care mananca 3 mese mari. Pentru a nu avea confuzii asupra cantitatilor, serveste la o masa ori jumatate de sandwich, ori un fruct.

In timpul pauzei de cafea

Schimba cafeaua cu ceaiul. Intr-adevar, consumul de cafea reduce riscul de a avea diabet sau alte boli, insa in acelasi timp cafeina din cafeaua cu lapte delicioasa iti hiperstimuleaza tractul digestiv, cauzand balonare.

In aceste conditii, pentru a obtine un abdomen plat, alege un ceai carminativ din plante, precum cel de ghimbir, lavanda, menta sau musetel. Un carminativ este o planta care te ajuta sa elimini gazele din intestine si, in acelasi timp, ajuta si la calmarea stomacului. Iar un stomac mai calm este un abdomen mai plat!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum obtii un abdomen plat in 24 de ore?

Lasă un răspuns