Dieta cu iaurt – 3kg in 15 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: cat slabesc, cat slabesti, dieta cu iaurt, gustari, in ce consta, meniu, mese, plan

Cuprins articol:

Ai un eveniment important la care trebuie sa mergi in viitorul apropiat iar rochia cumparata anul trecut nu mai corescpunde cu realitatea… kilogramelor tale?

Dieta cu iaurt

Dieta cu iaurt

Nici o problema, dieta cu iaurt te va ajuta sa scapi in scurt timp de acele kilograme care te impiedica sa intri in hainele preferate.

Cat slabesc?

Cel mai nou trend in materie de slabire, testat de vedete precum Courtney Cox, David Arquette si chiar cateva top modele de la Victoria’s Secret, este dieta pe baza de iaurt, care te ajuta sa scapi de 3 kilograme in doar 15 zile.

Insa tine cont ca aceasta dieta nu trebuie tinuta pe termen lung deoarece poate crea probleme de sanatate. Sa vedem in ce consta mai exact dieta cu iaurt.

In primul rand, trebuie mentionat ca este permis iaurtul cu fructe, insa de preferat este cel natural, degresat, in care adaugam fructe proaspete, deoarece este binecunoscut faptul ca majoritatea iaurturilor cu fructe din comert au un continut crescut de zahar, deloc indicat in procesul de slabire.

Nutritionistul Michael Zemel explica modul in care actioneaza iaurtul in topirea kilogramelor: „grasimea corporala este responsabila de producerea de cortizol, hormon care exacerbeaza senzatia de foame si poftele.

Atunci cand consumam iaurt, calciul din acesta transmite un semnal catre celule pentru a elimina cortizol si astfel aminoacizii produsi vor ajuta la arderea grasimilor, contribuind la scaderea in greutate”.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu iaurt – 3kg in 15 zile

Lasă un răspuns