Surse uimitoare de antioxidanti0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, antioxidanti, cele mai bune surse de antioxidanti, ghimbir, naturale, stafide, Surse de antioxidanti, surse de antioxidanti naturale, vanilie

Daca vrei sa scapi de acele cateva kilograme care iti creeaza probleme sau pur si simplu sa ai un organism mai sanatos, exista cateva alimente dsu surse de antioxidanti care te pot ajuta in eforturile tale, dupa cum arata un nou studiu publicat in Jurnalul Britanic de Nutritie.

Surse de antioxidanti

Surse de antioxidanti

Nutritionistii afirma ca toate alimentele neprocesate si unele bauturi din plante contin antioxidanti, dar unele mai multi decat altele. Spre exemplu, spanacul, afinele si ceaiul verde sunt foarte bogate din acest punct de vedere.

Iata alte cateva surse de antioxidanti, potrivit Men’s Health, pe care nu le-ai banui de asemenea efecte benefice:

Surse de antioxidanti – Macrisul sau nasturelul

Aceasta planta este inrudita cu varza, avand un gust acrisor, racoritor. O cana are numai in jur de 4 calorii, fiind plina de vitaminele A, K si C. Mai are si luteina si zeaxantina, doi antioxidanti foarte buni pentru sanatatea ochilor.

Pune macris in loc de salata in sandvis sau amesteca-l intr-o salata cu branza si legume.

Surse de antioxidanti – Boabe de vanilie

Planta care face vanilia ofera aceste boabe cu o aroma incredibil de dulce. Acestea au compusi fenolici, care actioneaza ca niste antioxidanti foarte puternici si agenti antiinflamatori.

Combina boabele de vanilie cu diferite lichide, astfel incat sa obtii o bautura delicioasa si sanatoasa. Poti face chiar si un amestec din vanilie, suc de pere si votca, pentru sfarsit de saptamana.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Surse uimitoare de antioxidanti

Lasă un răspuns