Iata ce trebuie sa mananci daca vrei sa-ti cresti performantele sexuale0 Comments

Publicat in:
Etichete: afrodisiace, alimentatie, alimente, alimente afrodisiace, Alimentele afrodisiace, performante sexuale

Produsele din categoria alimente afrodisiace nu au neaparat origini exotice, iar unele dintre acestea sunt la indemana in piata si in magazinele obisnuite.

Alimente afrodisiace

Alimente afrodisiace

Alimente afrodisiace – Semintele de dovleac

Semintele de dovleac sunt o excelenta sursa de zinc, despre care se stia ca este un fel de combustibil secret mai ales pentru barbati, stimuland seceretia de testosteron, scrie Yahoo Shine.

Potrivit nutritionistilor, semintele de dovleac sunt pline de nutrienti de valoare, asa ca pot fi mancate dimineata, la micul dejun, in cereale, in salate sau ca deserturi in diferite preparate.

Cel mai bine ar fi sa consumi semintele de dovleac crude, dar e bine de stiut ca acestea isi pastreaza calitatile afrodisiace chiar daca au fost tratate termic (prajite sau coapte).

Alimente afrodisiace – Migdalele

Regula spune ca orice aliment care face bine inimii si sistemului cardio-vascular este in esenta un aliment care are si proprietati afrodisiace.

Migdalele contin antioxidanti foarte eficienti, dar si multa vitamina E, care este unul din secretele unei vieti sexuale plina de satisfactii.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Iata ce trebuie sa mananci daca vrei sa-ti cresti performantele sexuale

Lasă un răspuns