De ce functioneaza bine dieta Dukan3 comentarii

Publicat in:
Etichete: dieta de slabit, dieta Dukan, diete, Dukan, regim de slabit

Dieta Dukan este foarte cunoscuta si da rezultate foarte bune in marea majoritate a cazurilor. Cu toate ca este o dieta ce va impune restrictii in ceea ce prieste varietatea de alimente pe care le puteti manca, acest regim de slabit este, totusi, foarte permisiv din punct de vedere al cantitatii consumate.

Dieta Dukan

Dieta Dukan

Cu toate ca puteti manca foarte mult, dieta Dukan va ajuta sa slabiti. Iata, care sunt motivele si principiile de functionare ale acestui regim.

Dieta Dukan – Elemente esentiale

Orice alimentatie este compusa din trei elemente esentiale:

  • glucide
  • lipide si
  • proteine

Un lucru extrem de interesant este faptul ca 100 calorii continute de alimente diferite au alte efecte asupra organismului. Spre exemplu, 100 de calorii continute de zahar au un impact total diferit fata de 100 de calorii continute de peste.

Organismul uman este construit astfel incat sa consume toate trei grupele esentiale, insa exista o grupa obligatorie – proteinele. Fara proteine, organismul nostru are de suferit.

Acesta este motivul pentru care in dieta Dukan, proteinele sunt nelipsite, contand foarte mult cantitatea si combinatia de alimente.

Glucidele au un impact direct asupra energiei de care corpul uman are nevoie.

Lipidele sunt, dupa cum probabil stiti, reprezentate de grasimi. Ele se depun in locurile in care va doriti cel mai mai putin.

Dieta Dukan este restrictiva la consumul de glucide si lipide, insa acest lucru nu trebuie sa va ingrijoreze. Sunt foarte multe persoane care au tinut dieta Dukan si au avut rezultatele dorite, fara a pati nimic.

Incercati si dvs. dieta Dukan! Pentru mai multe informatii, puteti vedea aici etapele dietei Dukan.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

De ce functioneaza bine dieta Dukan

3 comentarii

  1. A se spune un lucru esential daca stiti ca nu puteti sa faceti minimum 98% din ce se spune in cartea DUKAN mai bine nu va apucati sa tineti aceasta dieta, multi se apuca tin faza de atac se bucura ca slabesc chiar 8-9 kg in 7 zile ,eventual croaziera si apoi renunta dupa care ajung sa catareasca cu 3-4 kilograme mai mult decat au avut pana sa se apuce.Nu faptul ca se slabeste este important ,important este respectarea dietei pentru mentinerea greutati,dieta nu se finalizeaza dupa etapa a 4-a cum spun unii,ci trebuie tinuta toata viata (mai exact dupa finalizarea etapei a 4-a trebuie neaparat sa existe o zi pe saptamana in care sa se consume proteine pure,cele 3 linguri de tarate de ovaz trebuiesc consumate zilnic,apa trebuie bauta zilnic (minim 2 litri) .Asa ca nu va jucati, intrati in hora trebuie sa jucati.A se preciza un lucru important ,cei sub 18 ani si cei bolnavi nu au voie sa tina aceasta dieta (poate sub recomandarea si monitorizarea unui medic) si faptul ca acesata dieta este recomandata a se tine o singura data in viata (deci fiti seriosi cand faceti acest pas)

Lasă un răspuns