Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

octombrie 27, 2015

Cum procedezi daca mai vrei sa pui cateva kilograme in plus pe tine?

Publicat pe 27 oct. 2015 at 1:03am

Desi multe persoane isi doresc sa mai slabeasca si apeleaza la diverse diete pentru a mai pierde din greutatea corporala, exista oameni care si-ar dori sa aiba cateva kilograme in plus.

Pentru acestia, lucrurile nu sunt chiar asa de simple, daca isi doresc sa pua cateva kilograme pe corpul lor. Nutritionistii recomanda ca, daca va aflati intr-o astfel de situatie sa nu cumva sa faceti eroarea sa mancati cat mai multa mancare de la fast food, sa va imbuibati cu grasimi si dulciuri, deoarece asa iti pacalesti metabolismul si iti vei sacrifica sanatatea.

Pentru a te ingrasa sanatos

Spasmele gastrice va fac probleme? Iata o solutie

Publicat pe 27 oct. 2015 at 1:01am

Planta denumita zebrina sau „Zebrina Pendula” este una din plantele ale carei calitati tamaduitoare sunt benefice pentru corpul uman. Putini dintre cei care o cumpara stiu ca aceasta este si benefica sanatatii. In Imperiul Aztec din America de Sud, locuitorii foloseau aceasta planta mai ales pentru tratarea afectiunilor tractului digestiv.

Expertii in fitoetarapie sustin ca aceasta planta contine fier, fosfor, potasiu, magneziu, calciu, cupru, zinc, crom si seleniu, vitamina C si o multime de substante active.

Zebrina are capacitatea de a calma spasmele gastrice si afectiunile stomacale. In Mexic, de pilda, se foloseste un amestec care se prepara…