Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

decembrie 5, 2010

Măşti pentru tenul uscat

Publicat pe 05 dec. 2010 at 1:39pm

Piersicile ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine. Pentru o senzaţie de prospeţime şi relaxare se pot folosi bilele cu aromă de piersici puse în cada de baie.

De cand mă ştiu am avut tenul uscat. Multă vreme am fost, fără să exagerez vreun pic, dependentă de cremele de faţă. Dacă nu mă ungeam, pielea mea se usca şi se crăpa pană la sange.

O doamnă cosmeticiană la care obişnuiam să mai merg din cand în cand la tratament m-a învăţat cum să-mi prepar singură cateva produse care să-mi schimbe structura pielii, iar efectul acestora a fost…

Roşiile au efect dezinfectant

Publicat pe 05 dec. 2010 at 1:36pm

Pe locurile cu pori dilataţi se aplică bucăţele de roşie şi se ţin cîteva minute.

Ca majoritatea adolescenţilor, m-am confruntat şi eu cu inestetica problemă a acneei. Din fericire, nu a trebuit să sufăr prea mult din pricina ei, căci bunica mi-a dezvăluit o reţetă absolut uimitoare cu ajutorul căreia am reuşit să-mi recapăt sănătatea tenului în mai puţin de două luni. Este vorba de aplicaţiile cu roşii.

– Luaţi o legumă mare, frumoasă şi tăiaţi-o în felii subţiri. – Tamponaţi locurile afectate de acnee cu pulpa zemoasă, apoi lăsaţi sucul să se usuce pe faţă circa 15 minute. – După aceea, clătiţi cu apă rece din belşug.

Dacă aveţi doar puncte negre, încercaţi…

Tratament Acnee – Remedii naturiste

Publicat pe 05 dec. 2010 at 1:33pm

>dîncepînd din adolescenţă şi pînă pe la 35 de ani m-am confruntat cu o problemă foarte jenantă: aveam tenul gras, acoperit de acnee. Dacă pe la 14-15 ani nu mi-am făcut mari griji, căci foarte puţini adolescenţi scapă de coşmarul coşurilor, cînd am devenit femeie în toată firea, am resismţit această problemă ca pe un adevărat handicap. Mai mereu aveam fruntea, obrajii şi spatele acoperite de coşuri mari, dureroase. Am încercat fel şi fel de tratamente, externe sau interne, pe bază de antibiotice şi anticoncepţionale, dar în zadar. Aveau efect o vreme, după care calvarul reîncepea. în final, la recomandarea unei prietene de la serviciu, am încercat două…

Masti naturale pentru ingrijirea tenului

Publicat pe 05 dec. 2010 at 1:32pm
Redaţi FRUMUSEŢEA PIELII cu preparate din fructe

Nimic nu egalează puterea măştilor cosmetice obţinute din fructe proaspete! Acestea sunt o adevărată comoară de vitamine, minerale şi antioxidanţi de cea mai bună calitate, capabile să vindece orice imperfecţiune a pielii şi nu în ultimul rînd să împiedice îmbătrînirea celulară precoce. lată, în cele ce urmează, cateva reţete încercate cu foarte bune rezultate de către cititoarele noastre fidele.

Strugurii şterg ridurile fine

Pentru că suntem în plin sezon al strugurilor, fructe care mie îmi plac la nebunie, aş vrea să fac cunoscut tuturor doamnelor şi domnişoarelor un antirid de…

Roiniţa – un preţios somnifer natural

Publicat pe 05 dec. 2010 at 1:28pm

Roiniţa este un excelent calmant al durerilor de cap cu substrat nervos.

Aş vrea să vă fac cunoscută, în cele ce urmează, modalitatea extrem de simplă prin care am reuşit să vin de hac insomniei.

Astă-primăvară, treceam printr-o perioadă mai agitată din viaţa mea şi nu mai puteam dormi noaptea. O colegă de serviciu m-a sfătuit să mănanc salată verde cu frunze de roiniţa şi, după un „tratament” intensiv de o lună de zile, mi-am regăsit liniştea.

lată cum se obţine:

– 10 frunze de roiniţa se spală, se toacă mărunt şi se…