Tratament Acnee – Remedii naturiste0 Comments

Publicat in:


>d
începînd din adolescenţă şi pînă pe la 35 de ani m-am confruntat cu o problemă foarte jenantă: aveam tenul gras, acoperit de acnee. Dacă pe la 14-15 ani nu mi-am făcut mari griji, căci foarte puţini adolescenţi scapă de coşmarul coşurilor, cînd am devenit femeie în toată firea, am resismţit această problemă ca pe un adevărat handicap. Mai mereu aveam fruntea, obrajii şi spatele acoperite de coşuri mari, dureroase. Am încercat fel şi fel de tratamente, externe sau interne, pe bază de antibiotice şi anticoncepţionale, dar în zadar. Aveau efect o vreme, după care calvarul reîncepea. în final, la recomandarea unei prietene de la serviciu, am încercat două măşti cosmetice pe bază de mere şi datorită acestor tratamente uimitoare mi-am regăsit sănătatea şi încrederea în mine.
lată cum se obţin, dar mai ales cum se pun în practică cele două reţete:
■ Se iau două mere din soiuri mai acrişoare, se spală bine, apoi, fără a se curăţa de coajă, se taie felii foarte subţiri sau se dau pe ‘âzâtoarea cu ochiuri mari. După aceea se întind în strat uniform pe faţă. decolteu şi gît şi se lasă să
a™ :e:e oină ce devin maro. Se îndepărtează cu apă rece. Se repetă de două-trei ori pe săptămînă.
■ Se ia un măr mare, frumos, se taie bucăţi si se fierbe în lapte pînă ce se obţine un piure. Peste amestecul călduţ se adaugă o linguriţă de miere si se întinde pe faţă, gît şi decolteu, ori pe spate dacă e cazul. Se lasă să acţioneze 20 de minute, apoi se spală cu apă rece.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Tratament Acnee – Remedii naturiste

Lasă un răspuns