Cum poti trata sciatica in mod eficient?0 Comments

Publicat in:
Etichete:aliment, calitati, colesterol, dureri de gat, rol, Tratament, tratament naturist, tratamente naturiste, turmeric, vase de sange

Despre sciatica

Sciatica reprezinta o afectiune care se traduce prin durerea care radiaza de-a lungul nervului sciatic, de la spate pana spre picior. Nervul sciatic reprezinta cel mai lung nerv din corpul uman. Cu toate ca o hernie de disc este una dintre cauzele frecvente ale sciaticii, exista si alte afectiuni care pot pune presiune pe nervul sciatic, cum ar fi steatoza spinala, tumori spinale sau traume.

Tratament naturist sciatica

Tratament naturist sciatica

Tratament naturist sciatica

Turmericul este un condiment care are capacitatea de a ameliora sciatica si inflamatia din partea inferioara a spatelui. Specialistii au sustinut ca acest condiment poate ajuta la minimizarea inflamatiei cronice si ameliorarea durerilor de spate.

Aacesta a fost utilizat inca de milenii in India in practica in Ayurveda ca sa poata efectua tratamentul artritei. Aceasta reprezinta uneori cauza principala a durerii de spate sau sciatica.

Oamenii de stiinta din China si Malaezia au confirmat faptul ca extractul de curcuma ar putea ajuta in durerile legate de probleme nervoase. Pe de alta parte turmericul reprezinta un adevarat inhibitor selectiv de COX-2.

Specialistii sustin despre COX-1 si COX-2 ca acestea sunt enzime care apar in procesul inflamator. De exemplu, COX-1 este considerata a fi buna, deoarece indeplineste un anumit rol de indreptare in jurul inflamatiei si sustine mucoasa stomacului.

Turmericul este este un condiment cu calitati antibiotice, antibacteriene si antivirale!

Trebuie sa stiti ca in general oamenii utilizeaza antiinflamatoare nesteroidiene cum ar fi aspirina sau ibuprofenul ca sa combata inflamatiile, dar acestea pot avea si o influenta nociva si sa perturbe mucoasa stomacului, mai ales ca ele contin multe chimicale.

Expertii au demonstrat in urma unor teste derulate la Universitatea din Illinois, SUA, ca substanta anti-cancer din turmeric se absoarbe greu in organism. Turmericul reprezinta un produs alimentar sau condiment care nu are efecte secundare si poate sa calmeze durerile, mai ales daca il veti lua infuzat in lapte si adaugati un strop de piper negru, pentru asimilare.

Turrmericul are si o actiune de stimulare a bilei, mareste capacitatea ficatului de a elimina toxinele, poate sa inhibe dezvoltarea tumorilor canceroase, are o actiune antiinflamatorie, hepato-protectoare, antioxidanta.

In plus, este un condiment cu calitati antibiotice, antibacteriene, antivirale, poate imbunatati circulatia, previne formarea trombilor vasculari, purifica sangele si diminueaza nivelul colesterolului.

Poate majora destul de bine mobilitatea articulatiilor, tendoanelor, calmeaza tusea, precum si inmoaie secretiile bronsice.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 102.38 RONResveratrol synergy 60tb flacon jarrow formulas


Compoziţie /tabletă
 
Resveratrol (radacina din Polygonum cuspidatum, minim 18mg trans-resveratrol)20mg;Struguri (Vitis vinifera)(extract din sâmburi, 95% polifenoli) 50mg;Struguri (Ancellota lambrusco)(extract din coajă, 30%polifenoli) 100mg;Ceai verde (Camellia sinensis)(extract din frunză 5:1, 45% polifenoli)200mg; Quercitina 100mg;Vitamina C 100mg
 
Efecte
 
Resveratrolul este un polifenol din grupul fitoalexinelor - substanţe secretate de plante pentru apărarea împotriva agenţilor patogeni.

- adjuvant în terapiile antitumorale: acţionează asupra tumorilor în fiecare dintre cele trei stadii de evoluţie (iniţiere, declanşare şi proliferare) prin:

     - detoxifiere de substanţe cancerigene

     - acţiune antiinflamatoare (inhibă acţiunea ciclooxigenazei COX2)

     - inhibarea neoangiogenezei

     - inducerea apoptozei celulelor tumorale - stimulează proteina Bax inductoare a apoptozei

     - acţiune antioxidantă (de 20 de ori mai puternică decât a vitaminei C şi de 50 de ori decât a vitaminei E); inhibă radicalii liberi produşi în mitocondrii în procesele de producere a energiei celulare, menţine nivelul optim de glutation

     - acţiune antimutagenică

     - activarea genelor supresoare tumorale p53 şi p21

     - reducerea efectelor toxice ale chimio şi radioterapiei

- protector cardiovascular extrem de eficient:

     - reduce fibrozarea miocardului şi a valvelor cardiace

     - protejează în sindromul ischemie - reperfuzie

     - reglează tensiunea arterială, ritmul cardiac, producţia de colesterol şi de trigliceride, menţine echilibrul sănătos între fracţiunile de colesterol HDL/LDL, reduce peroxidarea lipidică

     - previne agregarea plachetară, favorizează menţinerea integrităţii peretelui endotelial prin stimularea sintezei şi a eliberării oxidului nitric, a prostaciclinei şi prin inhibarea endotelinei

- reduce tulburarile ischemice cerebrale (migrene, stări post traumatice cerebrale, AVC), tulburările circulatorii periferice (mâini şi picioare reci, microangiopatii diabetice, furnicături la nivelul membrelor inferioare, claudicaţie intermitentă, parestezii, sindrom Raynaud, vene varicoase, ulcer de gambă, edeme, vertij, sindrom Méniere, tinitus)

- protejează creierul: reduce demielinizările, redă claritatea mentală prin efectul antioxidant asupra ţesuturilor nervoase cerebrale în bolile Alzheimer, Hungtington, Parkinson, SLA

- protector hepatic

- adjuvant în tratamentul cataractei, glaucomului, degenerescentei maculare

- antiinflamator în bronsite, astm bronsic, bronhopneumopatii, pneumonie interstiţiala, reduce tusea, wheezingul, emfizemul

- antialergic (blochează enzima hialuronidază care stimulează secreţia de histamină)

- anticelulitic, creşte tonusul şi elasticitatea pielii
 
Mod de administrare
 
Câte 1 tabletă/zi la masa sau conform recomandării consultantului de specialitate.
 
  [...] 

Link-uri Sponsorizate

Cum poti trata sciatica in mod eficient?

Lasă un răspuns