Warning: mysql_num_fields() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/corpul/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3026
Cum se poate preveni afectiunea piciorului diabetic? - Corpul Uman - Informatii medicale, diete de slabit, boli si afectiuni

Cum se poate preveni afectiunea piciorului diabetic?Un comentariu

Publicat in: Fără categorie


Una dintre afectiunile care fac probleme multor suferinzi este cea a piciorului diabetic, o complicatie severa, care apare la cei care au diabet zaharat, din cauza dezechilibrului glicemic, neuropatiei diabetice, circulatiei sanguine deficitare si infectiilor.

Potrivit medicilor, prevenirea piciorului diabetic poate fi realizata in clipa cand persoana cu diabet, alaturi de un bun control glicemic, va fi in stare sa respecte cateva reguli de ingrijire a picioarelor.

Picior diabetic

Picior diabetic

In aceasta situatie, este bine sa va inspectati zilnic picioarele, sa utilizati o oglinda sau rugati o alta persoana sa va ajute. Trebuie sa va spalati zilnic picioarele cu grija si sa nu lasati umed spatiul dintre degete, pentru ca umezeala favorizeaza aparitia micozelor.

Incercati tot timpul sa aplicati pe picioare creme hidratante pentru ingrijirea pielii, deoarece pe pielea uscata apar fisuri care pot produce infectii.

Mergeti la medic daca aveti dureri ale picioarelor!

Trebuie sa stiti ca unghiile trebuie taiate drept, nu prea scurt si trebuie folosite pile pentru a nu avea colturi ascutite. In plus, este bine sa utilizati numai incaltaminte adecvata, asa ca pantofii noi se vor purta progresiv pentru acomodare. Nu umblati descult sau doar cu ciorapi, spun specialistii.

Este necesar sa folositi ciorapi care absorb transpiratia, care permit picioarelor sa se aeriseasca si sa se mentina uscate. Expertii sustin ca senzatia de picioare reci va dispare doar prin tratament adecvat si nu prin incalzirea lor cu sticle, caramizi sau apropierea de foc, mai ales ca acestea pot provoca arsuri grave.

Trebuie sa mergeti la doctor neaparat in cazul in care se manifesta dureri in picioare sau daca si-au pierdut sensibilitatea, daca apar deformari, vezicule, ulceratii, fisuri, roseata, hemoragii sau atrofii musculare la nivelul picioarelor.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 14.48 RONMaxi life anghinare plus


ANGHINARE PLUS
30 capsule  
Caracteristici:
Prin conţinutul bogat de cinarină, oxidanţi, polifenoli, flavone, inulină, săruri de potasiu şi magneziu, cele două plante, anghinare şi sunătoare, combinate, acţionează asupra afecţiunilor ficatului şi rinichilor, avînd proprietatea de a mări secreţia biliară şi diureza, reglînd, în acelaşi timp, procesul de formare a colesterolului. Paralel cu aceste efecte, produsul are şi însuşirea de a diminua zahărul din sânge, dînd bune rezultate în unele forme de diabet. Acţiunea antidiabetică se datorează unei oxidaze.
De asemenea, se administrează în nefritele acute şi cronice, deoarece măreşte volumul de urină şi favorizează în acelaşi timp eliminarea ureei şi a substanţelor toxice ce se formează la nivelul ficatului şi rinichilor. Datorită eliminării de toxine, se observă efecte favorabile în tratarea urticariilor şi a diferitelor forme de prurit (mâncărime).
Bune rezultate se înregistrează şi în bolile tubului digestiv, manifestate prin constipaţie, vărsături, enterocolite cronice, lipsa poftei de mâncare, gastrite hiperacide, colecistite, ulcer gastric, hepatite.
Este un bun adjuvant în unele afecţiuni ale inimii, care se manifestă prin hipertensiune arterială, ateroscleroză şi angină pectorală.

Efecte:
•     Este eficace în cazul afecţiunilor biliare şi ale tubului digestiv;
•     Contribuie la reglarea glicemiei şi a colesterolului;
•     Reduce riscul de ateroscleroză;
•     Are rol adjuvant în cazurile de hipertensiune arterială.

Compoziţie:
  Extract de anghinare (Cynara scolymus) 250 mg
  Extract de sunătoare (Hypericum perforatum) 100 mg
  Excipienţi: amidon de porumb, talc, stearat de magneziu

Administrare:
2 capsule/ zi, după masă

Precauţii:
•    Nu se administrează copiilor sub 3 ani.
•    A se păstra la loc întunecos, ferit de căldură, sub 25oC.
•    Nu lăsaţi la îndemâna şi vederea copiilor.
•    Nu folosiţi produsul după data expirării.
•    Acest produs este supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat.
•    Nu depăşiţi doza zilnică recomandată.

Producător  SINTOFARM S.A. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Cum se poate preveni afectiunea piciorului diabetic?

Un comentariu

  1. calinoiu mariana

    Heloo astept vesti

Lasă un răspuns