Dieta in functie de zodie0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura, cura de slabit, cure de slabit, dieta, diete, diete de slabire, regim, zodie, zodii

Daca esti adepta horoscopului, atunci cu siguranta esti de parere ca astrele iti pot influenta metaboslimul. Citeste ce dieta iti este recomandata in functie de zodia ta si ce recomandari alimentare are fiecare zodie in parte.

Daca iti doresti sa slabesti dar nu sti ce dieta sa alegi, te poti lasa pe mana astrelor. Hai sa vedem ce spun ele…

Dieta pe zodii

Dieta pe zodii

Dieta in functie de zodie – Berbec

In general persoanele din zodia berbec pun mare accent pe imaginea lor deoarece acestia inspira siguranta, autoritate si incredere. Astfel datorita ritmului de viata rapid acestia nu intampina grave probleme de greutate in exces dar cand isi doreste sa slabeasca isi doreste ca rezultatele sa apara peste noapte chiar daca isi pune in pericol sanatatea prin infometare sau exercitii prea dure. Pentru zodia berbec se recomanda dieta mediteraneana sau un simplu regim alimentar sanatos bazat pe multe legume, fructe si o buna hidratare a corpului.

Dieta in functie de zodie – Taur

Se spune ca cei din zodia taurului sunt niste persoane gurmande ce stiu sa aprecieze gastronomia din tot sufletul. Tocmai acesta este si principalul dezavanataj deoarece acestia intampina probleme serioase cand vine vorba de silueta acestora. Taurilor li se recomanda dieta Montignac in care sa isi prepare singuri diferite retete de slabit dietetice ce sunt foarte usoare de digerat si cu un aport calori redus dar destul de migalos de preparat. Ca alimente interzise se enumera: pastele, dulciurile, garniturile copioase, alcoolul.

Dieta pe zodii – Gemeni

Nativii zodiei Gemeni reusesc foarte repede sa se puna intr-o forma fizica de invidiat chiar daca multi poate le acorda slabe sanse. Avand un stil de viata activ gemenilor li se recomanda o dieta fara grasimi care sa le permita sa guste cate putin din toate fara a avea mari restrictii alimentare. Consumul de preparate de tip fast-food este strict interzis, la fel si cafeaa sau dulciuri.

Dieta cu zodii – Rac

Problema supraponderabilitatii persoanelor din zodia Rac este dezbatuta inca din timpurile stravechi deoarece acestia au fost mereu foarte gurmanzi adoptand foarte usor stilul de viata boem. Pentru raci se recomanda o dieta personalizata (citeste mai multe) adaptata cat mai bine stilului lor de viata, care sa interzice urmatoarele alimente: fructele foarte dulci, paine alba, lapte, branzeturi, dulciuri.

Dieta cu zodii – Leu

Cei din zodia leu sunt foarte atenti la imaginea lor si pun mare accent pe cum arata. In general neavand mari probleme de greutate nu este nevoit sa urmeze o dieta foarte lunga ci una rapida pentru perioadele cand ia in greutate mai mult. Ca dieta se recomanda dieta cu mere care sa fie urmata doar atunci cand se aduna un surplus de greutate mai mare.

Fecioara in dieta cu zodii

Nativul din zodia fecioara este un mare impatimit al dietelor de slabit chiar daca de multe ori nu are mari probleme de greutate deoarece este foarte atent cu ce consuma mereu si fiind foarte calculat nu exagereaza niciodata. Din acest motiv fecioara nu are nevoie intocmai de o anumita dieta ci mai mult de un stil de viata sanatos care sa fie bine echilibrat evitand prajelile, fast-food-urile, mancarurile picante si cele grase.

Dieta in functie de zodia ta – Balanta

Balanta fiind foarte echilibrata si calculata are mare grija de imagine si adopta stilul de viata sanatos fara prea mari probleme. Totusi are si o placere nespusa pentru mancarurile bune fiind un mare gurmand dar nu face excese grave. Se recomanda dieta cu proteine urmata intocmai iar la alimente interzise se enumera: mezeluri, lactate si dulciuri.

Dieta in functie de zodie – Scorpion

Nativii din zodia scorpion sunt renumiti pentru o ambitie de invidiat, astfel acestora se recomanda orice dieta drastica deoarece o pot duce pana la bun sfarsit indiferent de cat de greu este. Totusi ca dieta recomandata este dieta cu carne si se mai alatura un mic dejun consistent care sa-i energizeze pentru o intreaga zi. Ca alimente interzise: paine alba, grasimi si prajeli.

Diete pe zodii – Sagetator

Personele din zodia sagetator au in general un stil de viata haotic, lucru ce le poate da mari batai de cap atunci cand vine vorba sa urmeze o dieta echilibrata. Pica repede in plasa alimentelor periculoase pentru silueta si sunt foarte viciosi. Le este recomandata dieta cu fructe iar daca nu o pot tine pana la capat se recomanda doar un consum mai mare de fructe in ciuda faptului ca acestia nu sunt adepti la aceste alimente. Se interzice consumul de carnea grasa, zaharul, alcoolul si dulciurile in general.

Dieta cu zodii – Capricorn

Fiind niste persoane relaxate capricornii prefera sa previna decat sa se streze sa combata un numar mare de kilograme in axces, tocmai din acest motiv li se recomanda o dieta usoara ce se poate urma pe termen lung, dieta Dukan detaliata aici fiind foarte ok. Ca alimente interzise sunt urmatoarele: carne rosie, branzeturile, paine, alimentele condimentate.

Dieta pe zodii – Varsator

Varsatorii nu au in general un surplus mare de greutate datorita faptului ca fac tot posibilul sa previna decat sa trateze. Se recomanda dieta disociata urmata cu stricteze evitand prajelile in primul rand. Ca alimente de ocolit: pizza, sandwich-urile, alunele sarate, fructele dulci.

Dieta cu zodii – Pesti

In general persoanele din zodia pesti se abtin foarte greu de la mancaruri fiind gurmanzi declarati. Problema apare atunci cand sunt nevoiti sa urmeze o dieta de slabit deoarece nu au ambitie sa o duca la bun sfarsit. Dieta cu salata verde este cea mai recomandata dar in tot acest timp este necesara si mai multa miscare fizica. Se interzic alimentele bogate in apa, fructele dulci, alcoolul si dulciurile.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta in functie de zodie

Lasă un răspuns