Dieta Mike Moreno sau dieta de 17 zile0 Comments

Publicat in:
Etichete: 17 zile, dieta de slabit, diete de slabire, etape, faze, mike moreno

Dieta Mike Moreno mai este cunoscuta si drept dieta de 17 zile. Dieta Mike Moreno este una dintre cele mai utilizate diete nu doar de catre persoanele tinere, ci si de catre cei care trec de o anumita varsta dar doresc sa se mentina la o anumita greutate. Fiind o dieta prelungita, nu este extrem de greu de tinut nici de catre persoanele active.

Dieta Mike Moreno

Dieta Mike Moreno

Dieta Mike Moreno – Prima etapa

In prima etapa a dietei este recomandat sa se consume preparate care insumeaza 1,200 de calorii. Se poate consuma carne alba sau slaba in grasimi, precum carnea de pui, fructe, dar si legume care nu contin amidon. A nu se uita de consumul zilnic de apa si ceai verde. Aceasta etapa este denumita accelerarea.

Etapa a doua

Faza a doua tine din ziua 18 pana in ziua 34 si este cunoscuta ca etapa de activare pentru ca este momentul in care corpul este pus intr-o continua miscare datorita faptului ca numarul de calorii difera de la o zi la alta, pentru a preveni scaderea vitezei metabolismului, cat si oprirea procesului de oprire. Practic, este etapa in care se scapa cel mai mult de grasimi.

Etapa a treia

Faza a treia este etapa de stabilizare si cea in care se pune accentul pe stabilirea unui stil alimentar sanatos. In aceasta faza nu se vor pierde multe kilograme, ci iti vei invata organismul cu preparate doar din legume, fructe, seminte integrale si, rare ori, carne slaba in grasimi. Etapa tine intre zilele 35-51.

A patra etapa

Ultima faza si cea de finalizare consta in consolidarea alimentatiei sanatoase. Numai ca in aceasta etapa se mai permit si cateva scapari controlate, pentru ca organismul cere si carne putin mai grasa. Etapa se incheie in ziua 68, atunci cand deja ar trebui sa ajungi la kilogramele dorite.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Mike Moreno sau dieta de 17 zile

Lasă un răspuns