Ce spune felul in care mergi despre starea ta de sanatate?0 Comments

Publicat in:
Etichete:afectiuni, device, marea britanie, mers, soft, solduri, specialisti, studii

O cercetare realizata in aceasta vara in Marea Britanie, in cadrul Universitatii Swansea arata faptul ca felul in care se comporta soldurile in timpul mersului poata sa ofere unor experti indicatii despre starea de sanatate a unui om. Potrivit specialistilor britanici, sesizarea unor nuante in privinta dinamicii mersului, poate anticipa o eventuala boala ce pandeste un om la un moment din viata acestuia.

Mersul si starea de sanatate

Mersul si starea de sanatate

Profesorul Rory Wilson, seful departamentului de biologie acvatica al Universitatii mentionate a afirmat ca a ajuns la unele concluzii referitoare la modul in care merg oamenii, dupa ce a studiat dinamica miscarii la numeroase fiinte.

Device portabil ce va ajuta la identificarea problemelor

Expertul spune ca a conceput un dispozitiv care este capabil sa inregistreze pana la o suta de variatii ale miscarilor soldurilor noastre pe secunda. Acest device are marimea unui smartphone si se poate purta montat pe cureaua de la pantaloni, avand rolul de a monitoriza comportamentul in mers. Specialistii au prelucrat rezultatele monitorizarii cu un soft si au tras concluzii despre starile emotionale, de sanatate sau de stres ale participantilor la cercetare.

Oamenii de stiinta britanici afirma ca starea emotionala evidentiaza si sinceritatea persoanei studiate, ceea ce indica posibilitatea realizarii unui aparat de detectat minciuni.

Expertii au studiat si diferite animale salbatice pentru a afla date despre comportamentul acestora

Profesorul Wilson spune ca in cazul in care o persoana este furioasa, aceasta are un mers complet diferit fata de clipa in care este deprimat. Expertii vorbesc despre faptul ca fiecare miscare a corpului in timpul mersului arata indicii despre starea de spirit a persoanei respective.

Interesant este faptul ca cercetatorul a ajuns sa extrapoleze concluziile sale la conditia umana dupa lungi cercetari elaborate la numeroase specii de animale, si indeosebi la rechini, ale caror miscari le-a studiat in mod special.

Specialistii din Marea Britanie au afirmat ca monitorizarea miscarilor in mers ale unei persoane poate dezvalui iminenta unor afectiuni precum gripa, raceala, dar mai ales crizele de epilepsie.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 46.00 RONBema bio deo deodorant femei roll-on 50 ml flacon bema


BEMA BIO DEO

DEODORANT ROLL-ON FEMEI 50 ML

Cu extract de Aloe Vera si distilat biologic de trandafir si floare de portocal (pe baza de apa). Nu contine gaze inflamabile, alcool, alergeni, clorhidrat din aluminiu sau alti agenti agresivi. Ajuta in mod eficient la normalizarea nivelului de transpiratie axilara si impiedica aparitia mirosurilor neplacute. Este foarte bine tolerat si de pielea sensibila. Un roll-on cu parfum delicat ce dureaza intreaga zi, ideal pentru femeile cu un stil de viata activ. Fara Nichel, Crom si Cobalt. Nu contine substante de origine animala, coloranti sau conservanti. Fara OMG. Formula special conceputa pentru reducerea riscului de aparitie a alergiilor.

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe pielea curata si uscata. Pentru uz extern.

Producator: BEMA COSMETICI di Bedendo Luigia & C. S.A.S Via G.Pascoli 34/36/38 – 45100 Rovigo, ITALIA.
Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str.Nicolae Filipescu nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net  [...] 

Link-uri Sponsorizate

Ce spune felul in care mergi despre starea ta de sanatate?

Lasă un răspuns