Totul despre dieta Ornish0 Comments

Publicat in:
Etichete: adapost, afectiuni, alimente, cardiovascular, cura de slabire, cure de slabire, dieta, dieta ornhis, diete, diete de slabit, sport

Daca vreti sa pierdeti kilograme rapid si eficient si fara sa va puneti in pericol sanatatea, atunci puteti incerca dieta Ornish. Despre dieta Ornish se cunoaste faptul ca aceasta are la baza un regim alimentar care are si rolul de a trata bolile cardiovasculare. Cel care a pus bazele acestei diete este doctorul Dean Ornish, savant care si-a adus o importanta deosebita in scopul tratarii problemelor arterelor.

Dieta Ornish

Dieta Ornish

Alimente permise in dieta Ornish

Dr. Ornish spune ca acest regim presupune ca cei interesati sa piarda cateva kilograme, trebuie sa manance alimente bogate in fibre, care sa aiba cat mai putine grasimi.

Potrivit lui Ornish, alimentele respective ofera suport pentru mentinerea sanatatii, insa nici nu permit acumularea de kilograme. Medicul afirma ca, in cazul in care veti face alegerea potrivita a alimentelor consumate, veti putea sa ramaneti rapid fara kilogramele in plus. Aceasta dieta se bazeaza pe faptul ca numai 10% din calorii trebuie sa provina din grasimi, iar portiile trebuie sa fie cat mai mici.

Doctorul recomanda ca, pe langa dieta, sa practicati sportul, respectiv efectuarea unor exercitii fizice timp de o jumtate de ora in fiecare zi, de circa 3 ori pe saptamana.

Daca tineti aceasta dieta, trebuie sa mancati intr-un mod moderat: lactate degresate, iaurt degresat, branza fara grasimi, albus de ou si orice produse cu un continut scazut de grasimi sau degresate pe care le gasiti la supermarket.

Dieta Onish – Ce alimente trebuie evitate?

Dieta Ornish este apreciata de catre specialisti drept una foarte stricta, iar printre alimente care sunt permise se afla fasolea, legumele, fructele si cereale.

In aceasta situatie, trebuie sa evitati alimente carnea de toate tipurile sau sa consumati cat mai putina posibil.

In plus, nu trebuie sa va atingeti de uleiuri si produse pe baza de grasimi, cum ar fi margarina sau sosurile, avocado, masline, nuci si seminte, lapte si produse lactate, zaharul, mierea, siropul de porumb, alcoolul si orice preparat care sa aiba mai mult de doua grame de grasime pentru fiecare portie.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Totul despre dieta Ornish

Lasă un răspuns