Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 19, 2014

Regim pentru ingrasat

Publicat pe 19 apr. 2014 at 5:45am

Stim cat de greu va este sa va ingrasati, stim de asemenea ca nu este usor sa sperati cand rezultatele intarzie sa apara, ca v-ati pierdut increderea apeland la tot felul de metode, ca nervii vi s-au intins intins la maximum, motiv pentru care nu ne permitem sa glumim.

Cura de ingrasare nu inseamna o cura cu alimente fast food si nici supraalimentare. Alimentatia si un regim sanatos de viata sunt le fel de importante. Faptul ca vrei sa acumulezi kilograme nu inseamna sa renunti la legume si sa consumi doar paste…

Persoanele paralizate se pot misca cu ajutorul unui nou implant

Publicat pe 19 apr. 2014 at 5:30am

Savantii din SUA au dezvoltat un implat electric revolutionar, care, daca este montat in coloana persoanelor paralizate, le ajuta pe acestea sa isi recapete mobilitatea.

Acest implant a fost testat cu succes pe patru barbati paralizati de la piept in jos de mai bine de doi ani.

Conform datelor publicate de Reuters, imediat dupa ce medicii le-au spus ca nu se mai poate face nimic pentru ei, pacientii au reusit sa isi miste picioarele.

Unii dintre ei chiar au reusit sa mearga singuri, dupa ce aparatul electric le-a fost montat in coloana.

Specialistii americani spun ca acest implant,…

8 mancaruri care INGRASA MAI MULT decat painea alba

Publicat pe 19 apr. 2014 at 5:15am

In absolut toate dietele pe care le-ai incercat ai observat probabil ca este specificat sa renunti la painea alba pentru ca ingrasa. Lucru care este adevarat.

Insa ar trebui sa stii ca, fara sa-ti dai seama, consumi deja mancaruri care ingrasa mai mult decat o paine! Mai jos iti aratam opt alimente mai periculoase pentru silueta decat painea.

Bauturile pe baza de cafea

Nu numai ca pot avea la fel de multe calorii precum un pranz (pana la 400), insa numarul de carbohidrati poate fi chiar mai mare decat cel din paste.

Covrigii

Suntem obisnuiti sa…

Cum te protejezi de bolile de piele de la piscina?

Publicat pe 19 apr. 2014 at 5:00am

De multe ori, vara, nu de putine ori se intampla, insa, ca in urma unei zile perfecte de balaceala, oamenii sa se aleaga cu diverse pete, bubite sau iritatii pe piele. Multi se gandesc initial ca i-a ars soarele, ca poate s-au zgariat de marginea bazinului sau chiar ca este vorba de cateva muscaturi de tantar.

Putini constientizeaza ca au de-a face cu bacterii, paraziti si micoze care nu se lasa doborate cu una cu doua si ca au nevoie de un tratament special, in functie de fiecare afectiune…