Top 10 exercitii de slabit0 Comments

Publicat in:
Etichete: activitati, calorii, calorii arse, cat slabesc, exercitii, slabire, slabit, sport, top

Step aerobic – 700-800 calorii arse pe ora

Stepul aerobic necesita urcare si coborarea de pe un suport in pasi de dans, mai pe scurt sa spunem a urca si cobori scarile. Asigura un ritm cardiac foarte ridicat, asa ca este un foarte bun antrenament cardiac. Actioneaza asupra picioarelor, fundului si coapselor, adica unde femeile considera ca au cea mai mare problema.

Exercitii pentru slabit

Exercitii pentru slabit

Inotul – Aproape de 800 calorii arse pe ora

Acesta este un exercitiu foarte bun pentru ca antreneaza toti muschii corpului, inotul mai are si efect psihologice positiv, este o activitate pozitiva. De asemenea inotul este important pentru santatea inimii si a plamanilor si au un aspect deloc neglijat.

Bicicleta eliptica – 300-500 calorii arse pe ora

Daca ai si tu acasa o bicicleta eliptica si nu o folositi, cred ca este timpul sa o puneti in functiune, adica sa o reduce la viata cel putin 30 de minute pe zi. Nu este greu de loc acest exercitiu pentru slabit.

Dansul – 600-800/h calorii arse

Sculpteaza silueta si antreneaza intregul corp, se poate practica acasa, la cursuri, in club, etc. Doar o ora pe zi e suffcient.

DVD-urile cu exercitii – 200-400/h calorii arse

Sunt destul de bune, acestea imbina mai multe exercitii pentru slabit si sunt organizate bine. Programul de slabit Power 90 Extreme contine cele mai dure dar si eficiente exercitii pentru slabit din lume.

Calaritul – 400-600/h calorii arse

Este un exercitiu fizic frumos si nu este pentru orice, precum celelate exercitii, este plin de aventura si distractie. Incearca macar o data acest sport, garantez ca iti va placea, mai greu este prima oara

Mersul pe jos – 360 calorii arse pe ora

Acest exercitiu cardio te mentine in forma si este forte efficient.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top 10 exercitii de slabit

Lasă un răspuns