Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

iulie 14, 2014

Cum putem tine sub control degenerescenta maculara a ochilor?

Publicat pe 14 iul. 2014 at 5:30am

Multe persoane din intreaga lume au probleme cu vederea, fie din cauza mediului in care activeaza, fie din cauza ca au imbatranit sau pur si simplu nu au purtat ochelari la o varsta potrivita. Medicii spun ca degenerescenta maculara legata de varsta este o boala cronica, degenerativa a ochilor, ce cauzeaza pierderea vederii centrale.

In aceasta situatie, pacientul are niste leziuni la nivelul maculei, zona situata in partea posterioara a globului ocular, care are rolul in observarea culorilor si detaliilor obiectelor.

Degenerescenta maculara apare in mod treptat, mai ales ca celulele necesare pentru vedere se deterioreaza…

Dieta Rina te va schimba in doar 90 de zile

Publicat pe 14 iul. 2014 at 5:15am

Dieta Rina este o dieta usoara si iti promite o slabire sanatoasa si eficienta, fara infometare, plus o reglare a metabolismului. Dieta Rina este ideala pentru persoanele care au depasit greutatea recomandata cu aproximativ 20 de kilograme.

Dieta Rina, creata de Brenda Hrobat si Mojca Poljansek ,a reusit sa devina foarte apreciata si laudata de catre numeroase persoane care tin diete datorita faptului ca este eficienta, echilibrata si usor de urmat. Pe langa scaderea in greutate vei observa si o modificare a metabolismuui si o scadere a tensiunii (in cazul in care suferi de hipertensiune).

Dieta…

Camforul, unul dintre cele mai vechi medicamente din lume

Publicat pe 14 iul. 2014 at 5:00am

Camforul se obtine din rasina unui copac originar din sudul Chinei, care este inrudit cu arborele din care se obtine scortisoara. Potrivit expertilor, arborele de camfor poate ajunge la varsta de peste doua mii de ani, poate atinge cincizeci de metri inaltime.

Camforul secreta substante antibiotice si antimicrobiene atat de puternice. Conform specialistilor, camforul are niste proprietati terapeutice de exceptie, fiind printre cele mai vechi medicamente din lume.

A fost folosit in China antica si in India. Locuitorii acestor tari stravechi spuneau ca majoreaza energia tuturor celorlalte plante cu care intra in amestec. Camforul impreuna cu theriacul venetian, un…

Permalink  |  Tagged with: , , , , ,