8 mancaruri care INGRASA MAI MULT decat painea alba0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, cura de slabire, de evitat, dieta, mancaruri care ingrasa

Biscuitii cu branza

Evitati pe cat posibil acest tip de biscuiti. Sunt plini de chimicale, aditivi si coloranti. In plus contin sirop de porumb bogat in fructoza.

Mancare care ingrasa

Mancare care ingrasa

Briosele

Briosele au crescut in timp in dimensiuni. Acum o briosa contine pana la 64 de grame de carbohidrati si peste 30 de grame de zahar. Daca briosa pe care o mananci dimineata este realizata din faina procesata, zahar si unt, diferenta fata de o felie de tort este zero.

Iaurt cu fructe

Iaurtul in sine este o alegere buna, insa cel combinat cu asa zisele fructe nu mai este atat de sanatos.

Toate lactatele contin lactoza, care este un carbohidrat natural. In general o portie de iaurt normal are de la 12 pana la 15 grame de carbohidrati, ceea ce este normal.

Insa atunci cand adaugi siropul de fructe, care este bazat pe zahar, cantitatea se dubleaza. Te alegi astfel cu aproximativ 30 de carbohidrati la o masa. Daca vrei neaparat si iaurtul si fructele este mai sanatos sa le separi: sa consumi iaurtul simplu si, ulterior, sa bei un fresh de fructe.

Floricelele de la film

E de la sine inteles ca au un continut ridicat de calorii, insa pentru multi dintre noi reprezinta o parte a experientei de la cinema. Te gandesti ca nu are cum sa fie atat de rau daca mananci o punga pe saptamana. Insa chiar e asa? Specialistii spun ca o punga mare de popcorn simplu are deja 1.200 de calorii. Asta inainte de a adauga untul!

Stafide glazurate

Un sfert de cana de stafide glazurate contine 20 de grame de carbohidrati si 19 grame de zahar. Va recomandam sa renuntati la ele si sa le inlocuiti cu ciocolata neagra.

Sursa: Kanald

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

8 mancaruri care INGRASA MAI MULT decat painea alba

Lasă un răspuns