Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

februarie 11, 2014

Cat de sigure sunt pastilele pentru slabit?

Publicat pe 11 feb. 2014 at 10:00am

Cand este vorba de slabit, cele mai des intalnite sfaturi sunt acelea de a evita dietele extreme si a fi foarte atenti atunci cand vine vorba de pastile pentru slabit.

Ambele sfaturi sunt bine motivate, in primul rand pentru ca dietele extreme nu fac decat sa ajute la o scadere temporara in greutate ce este imediat reasimilata in moemntul revenirii la un regim normal, iar in ceea ce priveste pastilele pentru slabit, deoarece multe companii se folosesc de substante chimice in fabricarea acestora.

Exista insa o serie de produse naturiste, precum Provita Nutrition

Dieta cu otet de mere

Publicat pe 11 feb. 2014 at 9:58am

Otetul de mere constituie un medicament popular cu diverse si numeroase utilizari, fiind redescoperit de catre medicul D.C Jarvis din Statele Unite ale Americii.

Beneficiile otetului de mere

Printre marile beneficii ale otetului de mere asupra organismului se numara si accelerarea digestiei, prin stimularea activitatii intestinelor; totodata este de un real folos in vindecarea afectiunilor digestive, elimina grasimile in surplus din organism si curata intestinul, acesta fiind curatat de bacterii si ciupercile care se dezvolta in mucoasa intestinului, astfel ca, metabolismul grasimilor poate functiona normal din nou.

Otetul…

Un nou tratament pentru cancerul de prostata

Publicat pe 11 feb. 2014 at 5:30am

Cercetatorii din Marea Britanie au identificat o noua metoda de tratament care le poate da sperante noi celor care sufera de cancer de prostata.

Acestia au identificat o proteina ce poate declansa un raspuns al sistemului imunitar al corpului in lupta impotriva tumorilor canceroase.

Un asemenea tratament ar ajuta atat la prevenirea cancerului de prostata, cat si in lupta impotriva unor asemenea tumori pe care pacientii le au deja.

Proteina se numeste acid fosfataza de origine prostatica, ea aparand in 90% din tumorile maligne la prostata.

Pe baza acestor…

Cum confirma oamenii de stiinta intelepciunea bunicilor

Publicat pe 11 feb. 2014 at 5:00am

Exista numeroase convingeri vechi ale bunicilor, care sunt deseori considerate doar mituri nefondate. Cercetatorii le-au luat la puricat, initiind cateva studii neobisnuite. Rezultatele au fost cel putin suprinzatoare.

Iata cateva mostre de intelepciune transmise prin viu grai de generatii, certificate astazi, cel putin partial, de catre studii.

Noi racim mai repede cand ne expunem la temperaturi scazute

Potrivit expertilor, racelile frecvente sunt puse pe seama imunitatii scazute, unii refuzand sa creada ca expunerea la temperaturi joase are vreo legatura cu aparitia infectiilor si a virozelor respiratorii.

O echipa de…