Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

noiembrie 23, 2013

Riscuri in dieta daneza

Publicat pe 23 nov. 2013 at 12:00pm
Dieta daneza – Atentie la riscurile la care va expuneti!

Doamna Doctor Claudia Mahu, medic primar boli interne, ne vorbeste astazi despre riscurile unei diete drastice de slabit – dieta daneza.

8 sfaturi pentru o dieta sanatoasa

Publicat pe 23 nov. 2013 at 11:58am

Cercetarile arata ca unele mancaruri pot deveni mai sanatoase atunci cand sunt combinate cu altele. De la spanac cu sfecla si pana la vin cu mar. Este essential sa ne mentinem sanatosi fara sa mancam mai mult decat de obicei, iar foamea, foamea nu este dusmanul nostru, dimpotriva. Mai jos va invit sa cititi eight sfaturi pentru a evita foamea si a fi mai sanatos/sanatoasa.

Sfaturi pentru o dieta sanatoasa

1. Mananca, si fa-o de cateva ori – Organismul nostru are nevoie de nutritie steady. Consuma fructe si legume care iti…

Beneficiile alaptarii

Publicat pe 23 nov. 2013 at 5:00am

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) recomanda alaptarea exclusiva in primele sase luni de viata si continuarea alaptarii pana la 2 ani si mai mult, inclusiv:

alaptarea ar trebui sa inceapa in termen de o ora de la nastere, alaptarea ar trebui sa fie „la cerere”, sticlele sau suzetele trebuie evitate.

Laptele matern este alimentul ideal pentru nou-nascuti si sugari. Acesta ofera copilului toate elementele nutritive de care are nevoie pentru o dezvoltare sanatoasa. Este sigur si contine anticorpi care protejeaza copiii de unele boli, cum ar fi diareea si pneumonia, cele doua cauze principale ale mortalitatii…