Dieta cu albus de ou, o dieta cu care ai grija de masa ta musculara0 Comments

Publicat in:
Etichete: albus, cure de slabire, dieta, diete de slabit, ou

Fiecare 500 grame de masa musculara in plus in corp arde cu 38 mai multe calorii pe zi, motiv pentru care majoritatea sportivilor, desi mananca foarte mult, nu acumuleaza grasimi.

Dieta cu albus de ou

Dieta cu albus de ou

Albusul de ou si masa musculara

Masa musculara se obtine prin sport si printr-o alimentatie bogata in proteine. Potrivit publicatiei medicale Journal of the American Medical Asociation, o dieta bogata in proteine este mult mai sanatoasa si ma folositoare in slabire si in mentinerea greutatii decat o dieta in care se consuma mai multi carbohidrati.

Desi sursele de proteine sunt numeroase: dasole, lactate, carne, unt de arahide, soia sau anumite fructe, cea mai buna proteina este proteina din oua, sau mai exact din albusul oualor, proteina care se digera foarte usor si nu contine grasimi sau carbohidrati.

Faptul ca aceasta proteina este absorbita extrem de usor de organism, spre deosebire de cele care sunt mai bogate in grasimi, face din proteina din albusul oualor una perfecta pentru curele de slabire, motiv pentru care s-a dezvoltat o dieta bazata in special pe consumul de albus.

Reguli in dieta cu albus de ou

Pentru a tine aceasta dieta, trebuie sa incepi sa inlocuiesti proteinele bogate in grasimi cu albus de ou. De asemenea, e bine sa introduci albusul in alimentatie, de fiecare data cand ai ocazia. Fiind un aliment foarte versatil, poate fi gatit in numeroase moduri, de la omlete, pana la salate sau chiar sandwichuri.

E foarte important sa introduci albus de ou in alimentatia de dimineata. Un mic dejun cu 6 albusuri de ou poate accelera arderile grasimilor si iti poate da o stare de satietate si energie.

Daca pe parcursul zilei e bine sa mananci cat mai multe albusuri, la cina incearca sa substitui albusurile cu proteine slabe din alta categorie. Spre exemplu, poti sa mananci carne de vita la gratar ( neaparat slaba). 100 de grame de astfel de carne substituie aproximativ 3 oua mari.

Cum slabesc?

un albus de ou contine doar 16 calorii. Consumat dimineata, acesta iti genereaza proteine pure, pe care muschii le absorb in proportie de 100%. S-a demonstrat ca un om care mananca dimineata albus de ou in detrimentul unui covrig, slabeste cu 65% mai mult decat cel care mananca covrig.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu albus de ou, o dieta cu care ai grija de masa ta musculara

Lasă un răspuns