Infectia cu virusul HPV la barbati0 Comments

Publicat in:
Etichete:barbati, HPV, infectii, medici, probleme, SUA, teste, virus

Human Papilloma Virus

Un virus foarte nociv pentru corpul uman este HPV, Human Papilloma Virus, care face multe probleme oamenilor din intreaga lume. Potrivit oamenilor de stiinta din SUA, nu numai femeile, ci si barbatii trebuie vaccinati anti-HPV deoarece si acestia au dificultati.

Vaccin anti-HPV

Vaccin anti-HPV

In general, infectia cu Human Papilloma Virus reprezinta cauza principala a aparitiei cancerului de col uterin. Astfel, oamenii de stiinta din cadrul Institutului din Tampa, Florida, au studiat felul in care afecteaza HPV circa 1.100 de barbati care aveau varsta intre 18-70 de ani, din SUA, Brazilia si Mexic.

Conform BBC, testele au aratat faptul ca procentul celor infectati este extrem de mare, peste 50%. Expertii mai spun ca aceasta cercetare evidentiaza incidenta crescuta a infectiei cu virusul HPV in mediul barbatilor, asta insemnand o rata mai mare de transmisie la femei.

In acest moment, se cunsoc circa 100 de tulpini ale acestui virus

Testele mai arata ca circa 60 % dintre participantii la studiu s-au infectat cu tulpina HPV 16, aceeasi care duce la cancerul de col uterin in randul femeilor. Potrivit medicilor, acest tip de cancer nu este singurul conectat de infectia HPV.

In acest moment, se cunosc in intreaga lume mai multe de 100 de tulpini ale acestui virus. Unele dintre ele pot determina:

  • cancerul colorectal,
  • penian,
  • cancerul oro-faringian si chiar
  • tumori cerebrale.

Care este solutia?

Din cauza cresterii alarmante a cazurilor cu HPV in randul barbatilor, tot mai multi specialistii spun ca este necesara vaccinarea anti-HPV si in randul sexului masculin. Totusi, unii experti sunt de parere ca beneficiile sunt mai mici decat costurile vaccinului.

Author: Corpul Uman
Google


Recomandarea Corpul-Uman.com:

Doar: 30.01 RONSimply zen cuticle redefiner x 100 ml


 
Netezitor specific al cuticulei pentru toate tipurile de par
  In momentul stylingului, este necesara protectia fibrei parului de instrumentele termice, pentru mentinerea integritatii sale structurale.
Contine:
•Un complex de netezire inovator: beneficii de laminare si protectie care dau un rezultat matasos si de conditionare.
•Silicon conditionant: protejeaza parul la exterior. Gratie tipologiei de siliconi volatili, parul ramane neingreunat.
•Glicerina: mentine echilibrata hidratarea tulpinii, da rezistenta la umiditate, eliminand incretirea.
Mod de utilizare:
  Aplicati pe parul spalat si tamponat. Fara clatire, pieptanati si continuati cu styling.
  Poate fi aplicat si la finalizarea stylingului pentru imbunatatirea aspectului sau pentru a conferi protectie fata de agresiunile atmosferice. [...] 

Link-uri Sponsorizate

Infectia cu virusul HPV la barbati

Lasă un răspuns