Dieta cu compot de mere0 Comments

Publicat in:
Etichete: compot de mere, cura de slabire, dieta, dieta de slabit, meniu, mere, Nicoleta Luciu, pareri

Toamna este anotimpul merelor! Disponibile la preturi mici in toate pietele si la fiecare colt de strada, merele sunt adevarate surse de vitamine si minerale, asa ca asigura-te ca le incluzi in meniul tau zilnic. Iti prezentam o reteta de compot de mere dietetic, plus un meniu alimentar usor de urmat!

Incearca si tu reteta de compot de mere dietetic si descopera dieta cu compot de mere pe care a tinut-o Nicoleta Luciu!

Dieta cu compot de mere

Dieta cu compot de mere

Nicoleta Luciu a slabit 30 kg cu dieta cu compot de mere

Dieta cu compot de mere a devenit populara dupa ce Nicoleta Luciu a declarat ca a reusit sa slabeasca 30 de kilograme in doar o luna si jumatate de la nastere band doar compot de mere, fara zahar si supa de pui cu legume, fara sare. Compotul de mere este o bautura sanatoasa si delicioasa, pe care o poti lua cu tine oriunde – la birou, in vizite sau, de ce nu, chiar la plimbarile in oras.

Dieta pe care a urmat-o Nicoleta Luciu, insa, nu este sanatoasa si presupune consumul a doar cateva alimente, majoritatea in stare lichida:

  1. Apa plata
  2. Compot de mere
  3. Supa cu carne de pui slaba, fara pielita si orice tip de legume, cu exceptia cartofilor, insa fara sare

Aceasta dieta pe baza de compot de mere si supa iti poate crea grave carente nutritive, insa da rezultate rapide – asa cum a declarat Nicoleta Luciu in repetate randuri. Este alegerea ta daca vrei sa te expui acestor riscuri, insa noi iti recomadam o varianta mai echilibrata!

Reteta de compot de mere dietetic

Chiar daca dieta cu compot de mere urmata de Nicoleta Luciu nu este sanatoasa, poti lua o parte dintre principiile acesteia, pentru a le incorpora intr-un meniu echilibrat, din care sa nu lipseasca – ai ghicit! – compotul de mere.

Iata reteta pentru un compot de mere dietetic, usor de preparat, pe care il poti bea pe durata intregii zile:

Ingrediente:

  • 7 mere taiate felii subtiri
  • 2 litri de apa

Preparare:

Fierbe ingredientele intr-o oala incapatoare pana se inmoaie merele, apoi lasa compotul sa se raceasca, strecoara-l si toarna-l in sticle. Daca doresti si consideri ca gustul compotului este prea fad, il poti condimenta cu scortioara sau putin ghimbir, ce ii vor da o aroma usor picanta, ideala pentru zilele racoroase de toamna.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta cu compot de mere

Lasă un răspuns