Anumite cure de slabire renumite nu sunt indicate. Iata de ce!0 Comments

Publicat in:
Etichete: cidru de mere, cure de slabit, diete, grepfruit, retete

Desi expertii in nutritie apreciaza ca exista multe diete care te fac sa scapi de kilogramele in plus, totusi acestia ne avertizeaza ca sunt si astfel de cure de slabit care pot sa faca rau corpului uman.

Cure de slabire - contraindicatii

Cure de slabire - contraindicatii

Dieta cu grapefruit

De pilda, dieta cu grapefruit este una dintre acele cure, care iti aduce, in cazul in care o urmati, multa deshidratare in organism. Potrivit specialistilor, dieta cu grapefruit este apreciata drept „nesanatoasa”, pentru ca nu contine destul fier, calciu si vitamine.

Dieta Martha Vineyard

Despre dieta Martha Vineyard, expertii spun ca acest meniu propune un mic dejun cu cocktailuri de detoxificare, care sa fie urmat de cocktailuri in fiecare ora pana la pranz, format din sucuri proaspete.

Nutritionistii ne anunta ca aceasta este mai satioasa decat cura de slabit cu grepfruit si permite consumul de supe nutritive. Daca o urmati, in circa 3 saptamani poti sa scapi de circa 9,5 kg, insa trebuie sa ai grija sa nu le pui inapoi, dupa ce reincepi alimentatia normala.

Ce diete interzic consumul unor alimente?

O alta dieta care iti poate face probleme este dieta cu otet din cidru de mere. Aceasta inseamna o alimentie moderata si exercitii fizice si aceste aspecte sunt cele care conduc de fapt la pierderea in greutate, nu otetul din cidru de mere.

Dieta Aleluia

Dieta Aleluia este cea care se bazeaza pe fructe si legume, iar unul dintre elementele cu efect maxim pe care il contine este sucul de orz. Conform nutritionistilor, meniul dietei interzice consumul de carne si de lactate. In plus, acest suc de ord poate compensa lipsa de vitamine si de minerale prin continutul lui nutritiv bogat.

Desi metoda de slabire Aleluia nu priveaza corpul de nutrienti esentiali, faptul ca interzice consumul anumitor alimente o face sa fie dificil de urmat.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Anumite cure de slabire renumite nu sunt indicate. Iata de ce!

Lasă un răspuns