Diete de slabit pentru perioada postului0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, alimente de post, alimente permise, cura de slabire, dieta, dieta de slabit, diete, meniu, perioada postului, post

Posturile de peste an sunt urmate de multe persoane, insa cum procedezi atunci cand vrei si sa tii post , si sa dai jos cateva kilograme? Exista diete de slabit de post! Iti prezentam cateva metode prin care poti tine post, fara a te ingrasa – ba chiar slabind cateva kilograme bune!

Descopera ce diete de slabit de post exista si cum le poti integra in stilul tau de viata!

Dieta de post

Dieta de post

Afla cum sa combini postul cu dieta!

Una dintre vedetele ce a declarat ca a tinut o dieta de post este Gabi Firea, ce a ramas dupa sarcina cu un surplus de 25 de kilograme. Daca in zilele obisnuite manca normal, dar dietetic, miercuri si vineri ea tinea post. Acest regim alimentar a ajutat-o sa-si recapete silueta in doar trei luni!

Iti prezentam cele mai importante alimente de post, pe care le poti consuma fara grija in dieta de slabit!

Alimente de post permise in dieta de slabit:

  1. Orice tip de legume, cu exceptia cartofului
  2. Orice tip de fructe, cu exceptia strugurilor si a bananelor
  3. Orez brun
  4. Paste integrale
  5. Sosuri preparate in casa, pe baza de rosii sau busuioc
  6. Ulei de masline extravirgin – cu moderatie
  7. Seminte crude, fara sare – cu moderatie
  8. Migdale, nuci, alune crude – cu moderatie
  9. Lapte si alte preparate din soia

Dieta 5:2 iti permite sa tii post doua zile pe saptamana

Faimoasa dieta 5:2 are la baza o regula foarte simpla: timp de 5 zile pe saptamana poti manca in mod obisnuit, adoptand o dieta mediteraneana, sanatoasa si bogata in legume, alimente usoare si cu indice glicemic scazut, iar 2 zile pe saptamana urmezi un post drastic. In cele doua zile de post ale saptamanii, poti opta pentru un post in sensul religios al cuvantului (fara produse de origine animala) sau poti manca tot ce vrei, insa, atentie: trebuie sa te incadrezi in limita a 500 de calorii pe zi, daca esti femeie sau 600 de calorii pe zi, daca esti barbat. Suna drastic, nu-i asa?

Totusi, o multime de personalitati, in special din Marea Britanie, sustin ca au slabit multe kilograme cu dieta 5:2: prezentatorul TV Phillip Schofield a dat jos 4 kg in doar 4 saptamani, iar dr. Michael Mosley, creatorul dietei, a slabit el insusi 6 kg in 6 saptamani. Un kilogram dat jos pe saptamana este un ritm sanatos de slabit, iar partea buna este ca sunt mai putine sanse sa se instaleze efectul yoyo!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Diete de slabit pentru perioada postului

Lasă un răspuns