Cum sa faci sa traiesti mai mult?0 Comments

Publicat in:
Etichete: afine, alimente, merisor, mic dejun, nutritie, studii

Din cele mai vechi timpuri, oamenii si-au dorit sa traiasca cat mai mult si sa se bucure de viata. In acest sens, trebuie spus ca un rol important il are calitatea vietii pe care o duceti, dar si regimul alimentar, care trebuie sa fie echilibrat in fiecare zi. Este necesar sa va impuneti anumite obiceiuri alimentare care sa va mentina buna starea de sanatate, dar care isi lasa amprenta prospetimii si asupra pielii.

Cum traiesti mai mult

Cum traiesti mai mult

Savantii au ales cateva dintre cele mai importante alimente care intretin flacara vietii prin anti-imbatranire si longevitate.

Printre acestea se afla si fructele de merisor, care au proprietati curative uimitoare. O cercetare efectuata recent in Marea Britanie a aratat faptul ca extractul de merisor mareste cu 25% rata de viata.

Si daca consumati zilnic ceai verde, puteti sa va prelungiti durata de viata. De exemplu, oamenii de stiinta au dovedit ca acesta reduce riscul de cancer si al bolilor de inima. In plus, ceaiul verde diminueaza pericolul unui deces prematur cu circa 26 de procente.

Daca va plac nucile, atunci sunteti pe drumul cel bun in asigurarea sanatatii. Expertii de la Universitatea Harvard sunt de parere ca nucile sunt gustarea celor care au semnat in cartea longevitatii. Fiind feriti de bolile de inima, respiratorii, dar si protejati impotriva cancerului.

De asemenea, nucile reprezinta surse concentrate de vitamine, minerale si antioxidanti.

Vinul rosu previne cu succes bolile de inima

Se cunoaste faptul ca somonul are numeroase beneficii atestate stiintific. Acest peste este bogat in acizi grasi – Omega 3, care sunt de o importanta capitala pentru o sanatate de fier. Somonul diminueaza riscul bolilor coronariene, al infarctului, de Alzheimer si previne aparitia degenerescentei maculare.

In cazul in care va plac fructele de padure si mai ales afinele, este bine de stiut ca acestea apartin categoriei super-alimentelor, avand o putenica activitate antioxidanta. Specialistii in nutritie spun ca polifenolii existenti in afine reduc riscul unui deces prematur cu 30%.

Daca consumati la micul dejun cereale integrale si va preparati mancarea cu ulei de masline, acestea sunt doua aloimente specifice dietei mediteraneene, care va protejeaza inima si contribuie la longevitate.

In cazul in care va place sa beti vin rosu, specialistii nutritionisti afirma ca numai o jumatate de pahar va ajuta sa fiti mai sanatosi si sa traiti mai mult.

Cercetatorii din Germania spun ca datele statistice arata faptul ca ca oamenii care consuma cu regularitate vin rosu, in cantitati moderate, traiesc cu 5 ani mai mult. In acest caz, este vorba de vinul produs natural, care contine antioxidanti ce protejeaza inima de boli.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum sa faci sa traiesti mai mult?

Lasă un răspuns