Visinele coapte, excelente pentru o dieta rapida0 Comments

Publicat in:
Etichete: coapte, codite, dieta, dieta cu visine, piele, reumatism, rinichi, slabit, visine

Visinul reprezinta un arbore care creste in culturi in tara noastra si ale carui fructe au un rol important in tratarea unor afectiuni ale corpului uman. Visinul este foarte apreciat in medicina naturista datorita calitatilor sale de vindecare.

Dieta cu visine

Dieta cu visine

Potrivit expertilor terapeuti, in acest sens sunt recomandate coditele de visine si visinele coapte.

Ce contin?

Fructele de visin contin saruri de potasiu, taninuri catehice, flavonoide. Acestea actioneaza asupra corpului ca un bun antiinflamator si antidiareic.

Conform specialistilor in fitoterapie, visinul poate sa trateze afectiunile urinare, precum cistita, pielita, pielonefrita, dar si curele de slabire. Nutritionistii sunt de parere ca visinele reprezinta o metoda de slabit indicata pentru obezii cardiaci si hipertensivi.

Trebuie spus ca in cazul visinului, coditele sale au un rol puternic de emineralizant si energizant fizic si psihic.

Acestea sunt foarte indicate pentru efectele lor laxative, dar si a celor de tratare a reumatismului, avand si un rol regenerator al corpului uman.

Visinele curata sangele

Conform fitoterapeutilor, ceaiul obtinut din codite de visine trateaza afectiunile rinichilor si cele ale vezicii urinare. In cazul in care aveti astfel de probleme, trebuie sa consumati circa 1.5-2 l pe zi din acest ceai.

Expertii recomanda consumarea pulberii din cozi de visine, care se administreaza sub forma de capsule, daca suferiti de artrita, febra sau cistita si daca vreti sa combateti efectele neplacute ale celulitei.

Nutritionistii afirma ca in cadrul unor diete, visinele coapte reprezinta o cura de slabire excelenta si au rolul de a neutraliza grasimile din intestine si de a nu le lasa sa patrunda in sange.

De asemenea, specialistii mai afirma ca vitaminele si mineralele din visine curata sangele si intaresc sistemul imunitar si au un rol extrem de binefecator pentru piele, pe care o catifeleaza si o intineresc.

Daca va simtiti slabiti dupa ce ati trecut de vreo boala, trebuie sa stiti ca puteti folosi compotul si dulceata din visine, care sunt indicate pentru cei care au astfel de probleme, deoarece remineralizeaza corpul uman.

Specialistii mai spun ca uleiul care se obtine din din miezul samburilor de visine este foarte util pentru vindecarea reumatismului, dar si cand se foloseste in uz extern, pentru tratarea negilor si a petelor de pe piele.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Visinele coapte, excelente pentru o dieta rapida

Lasă un răspuns