Cum prevenim afectiunile inimii?0 Comments

Publicat in:
Etichete: afectiune, bolnavi, infuzie, inima, marea britanie, medici, studiu

In acest moment, pe langa cancer, afectiunile cardiovasculare reprezinta una dintre cele mai importante cauze ale mortalitatii pe Glob. In plus, savantii din Marea Britanie au realizat un studiu si sustin ca bolile de inima vor deveni in viitor principala cauza a mortalitatii in intreaga lume pana in anul 2020.

Preventie afectiuni inima

Preventie afectiuni inima

Acestea se pot insa preveni usor, daca se tine cont de cateva recomandari ale nutritionistilor, care ne sfatuiesc cum ar trebui sa procedam ca sa nu avem astfel de probleme in viitor.

Potrivit datelor publicate de site-ul specializat in medicina www.health.com, expertii sustin ca secretul sta in regimul adoptat.

Cele mai bune alimente pentru inima

Astfel, printre cele mai bune alimente bune pentru inima sunt fructele de padure, cele care contin un mare numar de substante antiinflamatorii, care reduc riscul de boli cardiovasculare, insa si de cancer.

De asemenea, expertii spun ca nu veti avea probleme cu inima, daca veti consuma mai multe fructe cu coaja lemnoasa: alunele, nucile sau migdalele. Aceste fructe sunt foarte bogate in omega-3, in grasimi mono si polisaturate, dar si in multe fibre, necesare pentru o buna functionare a inimii tale.

Avocado mentine inima puternica

Un alt fruct exotic, avocado, contine betacaroten si licopen, antioxidanti care mentin inima sanatoasa si puternica si, in plus, ajuta la arderea grasimilor din organism.

Mai mult, daca vreti sa preintampinati problemele cu inima, trebuie spus ca fulgii de ovaz sunt bogati in acizi grasi de tipul omega-3, acid folic, fibre, substante care diminueaza nivelul colesterolului.

Mancati cu incredere fasole uscata, deoarece aceasta contine multe fibre, acizi omega-3 si calciu, acestea fiind niste substante extrem de necesare inimii fiecarui om.

Spanacul si uleiul de masline fac minuni pentru inima ta

Trebuie spus ca si spanacul este recomandat in prevenirea afectiunilor inimii, deoarece este bogat in fibre, luteina, acid folic si potasiu. Cei care mananca spanac in mod regulat prezinta un risc mai mic de a dezvolta boli cardiovasculare.

In cazul in care veti consuma frecvent ulei de masline, bogat in grasimi monosaturate, acesta va oferi suport in reglarea nivelului colesterolului.

Expertii in nutritie spun ca persoanele care utilizeaza in fiecare zi ulei de masline la gatit sunt mai putin predispuse la bolile de tip cardiovascular si isi mentin sanatatea pentru mult timp.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum prevenim afectiunile inimii?

Lasă un răspuns