Dieta varcolac sau 3 kg in 24 de ore0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, cat slabesc, despre, dieta, dieta lunii pline, dieta varcolac, faze, pareri

O noua cura de slabire castiga teren in Occident. Numita „Dieta Varcolac” sau „Dieta lunii pline„, ea a reusit sa cucereasca staruri de talie internationala precum Demi Moore sau Madonna si pleaca de la premisa ca Luna influenteaza apa din corpurile noastre in acelasi mod in care influenteaza fluxul si refluxul din ocean.

Dieta varcolac sau Dieta lunii pline

Dieta varcolac sau Dieta lunii pline

In ce consta dieta varcolac?

In linii mari, exista doua variante:

Dieta varcolac – Versiunea de baza

Versiunea de baza presupune o zi in care trebuie sa postesti daca este luna plina sau luna noua, situatie in care vei consuma doar lichide, mai precis apa sau sucuri naturale din fructe si legume. Aceasta etapa se presupune ca iti curata organismul de toxine si te poate ajuta sa slabesti pana la 2,7 – 3 kg intr-o zi.

Dieta varcolac – Versiunea extinsa

In aceasta versiune sunt acoperite toate fazele lunii – luna plina, primul patrar, luna noua si ultimul patrar.

Prima faza a dietei varcolac

Prima faza (Luna plina), are aceleasi reguli ca si versiunea de baza. Nu se mananca nimic, ci se consuma doar lichide, apa sau sucuri naturale. Aceasta etapa reprezinta curatarea si purificarea organismului de toxine.

A doua faza

A doua faza (Primul patrar) este perioada in care luna incurajeaza detoxifierea si eliminarea apei in exces din organism, in timp ce scade pofta de mancare. In aceasta etapa se recomanda sa bei opt pahare de apa in fiecare zi a primului patrar si sa consumi alimente solide.

Faza a treia

A treia faza se numeste si Luna noua. Are un impact foarte mare asupra organismului. In aceasta etapa se procedeaza la fel ca si in cazul Lunii Pline adica se consuma doar lichide si se elimina complet alimentele solide. Ceaiul verde cu proprietati puternic antioxidante este ideal pentru ca stimuleaza metabolismul si maximizeaza efectul pe care il are aceasta faza lunara asupra organismului.

Faza a patra

A patra faza (Ultimul patrar). Este perioada in care poftele tale incep sa se intensifice. De aceea, trebuie sa eviti dulciurile si grasimile. De asemenea se recomanda ca intre orele 15.00 si 17.00 sa se consume lichide care te vor ajuta sa-ti potolesti pofta de mancare. Nu se recomanda ingerarea de alimente dupa ora 18.

Pareri despre dieta varcolac sau dieta lunii pline

Daca ai urmat si tu dieta varcolac sau dieta lunii pline, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membri ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Sursa: Sensilab

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta varcolac sau 3 kg in 24 de ore

Lasă un răspuns