Dieta pentru activarea metabolismului0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, cat slabesc, dieta de slabit, dieta pentru activarea metabolsimului, dieta pentru metabolism, metabolism lenes, pareri, reguli

In cazul in care pui kilograme pe tine fara sa mananci mult sau te ingrasi mai rapid decat slabesti, este posibil sa ai un metabolism lent.

Dieta pentru metabolism

Dieta pentru metabolism

In comparatie cu cei care au un metabolism rapid, care mananca ce vor si cat vor fara sa se ingrase, ceilalti au nevoie de o schimbare in alimentatie pentru a-si accelera metabolismul lenes. Din fericire pentru acestia, exista o dieta speciala care te ajuta sa-ti reactivezi metabolismul!

5 semne ca ai un metabolism lent

  1. Nu slabesc, indiferent cat de mult sport fac. Daca faci sport si totusi nu slabesti, inseamna nu ca mananci prea mult, ci ca mananci alimentele GRESITE. O schimbare in alimentatie te vor ajuta!
  2. Nu slabesc, chiar daca mananc foarte putin. Deoarece organismul nu are suficienta mancare, metabolismul incepe sa-si creeze un depozit de criza si sa pastreze grasimea pentru viitor. Atunci incepe sa mananci suficient din alimentele BUNE.
  3. Observ grasime depusa in locuri noi. Corpul cauta zone noi pentru a depune grasimea – de exemplu cea depusa in zona taliei poate sa arate ca nivelul tau de cortizol nu este normal.
  4. Am calcaiele crapate si/sau imi cade parul. Pielea uscata, crapata, in special din zona coatelor si calcaielor, arata ca tiroida nu este atat de eficienta pe cat ar trebui.
  5. Imi este pofta de dulciuri, mai ales dupa-amiaza. Organismul tau incepe sa elimine grasimea stocata pentru a avea energie, insa cand acest lucru nu se intampla, nivelul de zahar scade si simti nevoia sa mananci ceva dulce!

In ce consta dieta pentru activarea metabolismului

Dieta pentru activarea metabolismului are, ca scop, accelerarea metabolismului grasimilor si stimularea organismului de a le arde mai repede si in cantitati mai mari.

Regimul poate fi urmat timp de cinci zile consecutive intr-o luna:

Mic dejun: Un fruct la alegere (in afara de struguri si banane) + biscuiti integrali
Masa de pranz: 250 g de legume– fierte, la tigaie sau la abur; 250 g de carne de curcan, de pui sau de vita; ceai rosu sau verde.
Gustare: un iaurt degresat.
Cina: 250 g de supa de legume; 200 g de peste; ceai verde sau rosu.

Cu ajutorul alimentelor mentionate mai sus, socul asupra metabolismului este asigurat si, cu ajutorul miscarii, grasimile suplimentare vor incepe sa se topeasca.

Dupa cele cinci zile de dieta, trebuie sa va pastrati echilibrul in alimentatie si sa urmati cateva sfaturi pentru a va atinge obiectivul.

Sfaturi in dieta pentru activarea metabolismului

  • Gustarea care iti activeaza metabolismul: o mana de fistic (contine foarte multe proteine si acizi grasi care topesc grasimile) + cateva caise uscate (au fibre si un gust dulce, placut).
  • Bea lichide reci: apa, ceai verde cu gheata.
  • Mananca o data la 2-3 ore: daca mananci putin si des iti vei mentine metabolismul la cote maxime, dar niciodata dupa ora 20!
  • Fa miscare in fiecare zi!
  • Consuma mai multe alimente care ard grasimile: peste alb, creveti, salata, broccoli, conopida, ardei gras, varza, ciuperci, ceapa, spanac, mere verzi, lamai, bors, batoane cu proteine, ceai verde, cafea neagra.
  • Nu mancati carbohidrati (paine, paste, cereale, cartofi, fasole, prajituri), sucuri, grasimi, lactate.
  • Ia suplimente cu zinc: zincul iti taie apetitul prin cresterea nivelului de leptina, un hormon care ii transmite organismul tau ca esti satul.

Pareri despre dieta pentru activarea metabolismului

Daca ai urmat si tu dieta pentru activarea metabolismului, impartaseste-ne din experienta avuta. A dat rezultatele dorite aceasta dieta de slabit? Ceilalti membrii ai comunitatii noastre asteapta sfatul tau? Nu ai testat-o, dar ai in plan? Spune-ne ce crezi despre ea si membrii comunitatii noastre iti vor intoarce favorul, la un moment dat!

Foloseste rubrica de comentarii de mai jos!

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta pentru activarea metabolismului

Lasă un răspuns