Fructul de mango african te ajuta sa slabesti 6 kg0 Comments

Publicat in:
Etichete: africa, african, camerun, cercetari, cura de slabire, dieta, fruct, mango, slabit

Fructul de mango din Africa, recomandat de medici ca mijloc sigur de slabit

Popularitatea de care fructul se bucura in Africa a ajuns in SUA in anul 2010, cand s-a vorbit prima data despre calitatile sale deosebite intr-o emisiune TV de mare audienta, unde a fost prezentat drept miracol natural in cura de slabire.

Mango african

Mango african

Dr. Judith Ngondi, profesor de biochimie la Universitatea Yaounde din Camerun, considera ca fructul de mango african este cea mai buna alternativa naturala pentru reducerea grasimilor din corp si pentru imbunatatirea starii generale de sanatate.

Si totusi trebuie sa manifestati prudenta la cat de autentice sunt produsele care contin extract de mango african.

Datorita faptului ca a devenit o vedeta recenta in America si Europa, fructului de mango african i se face reclama in toata lumea. Astfel, au aparut numeroase site-uri cu tot felul de oferte speciale de vanzare, fiecare dintre acestea pretinzand ca ofera garantat produse din extractul fructului original la preturi incredibile.

Potrivit datelor Consumer Laboratories Inc. o organizatie independenta de testare a suplimentelor alimentare, multe dintre extractele si capsulele care de cele mai multe ori sunt importate din China, contin un procent mult mai mic de mango african decat cel indicat pe eticheta, avand in plus unele ingrediente si aditivi artificiali.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Fructul de mango african te ajuta sa slabesti 6 kg

Lasă un răspuns