Fructul de mango african te ajuta sa slabesti 6 kg0 Comments

Publicat in:
Etichete: africa, african, camerun, cercetari, cura de slabire, dieta, fruct, mango, slabit

Mai multe studii medicale si de nutritie recente ale unor medici si cercetatori americani, au demonstrat ca fructul de mango african poate reduce greutatea corporala cu 5-6 kg in 28 de zile.

Mango african

Mango african

Fructul de mango african

Acest fruct exotic a devenit cel mai popular si mai eficient mijloc de a slabi in America.

Cercetarile au aratat efectele benefice pe care extractul de mango african le poate avea asupra sanatatii si a siluetei, precum si contributia acestuia la reducerea colesterolului, a trigliceridelor si a nivelului de glucoza din organism.

Persoanele care au consumat mango african au reusit sa slabeasca fara sa urmeze concomitent o dieta speciala informeaza Health Discoveries Magazine.

In tara sa de origine, calitatile fructului de mango african erau bine cunoscute, cu mult inainte de recenta si frenetica sa popularizare in America. Acest fruct a fost folosit de secole ca aliment pentru slabit in Camerun, Africa, padurile tropicale de acolo fiind singurul loc de pe glob unde acest fruct exotic, viu colorat poate fi gasit.

Arbustul sau difera de alte specii de mango, deoarece contine samburi cu totul deosebiti calitativ, denumiti de localnici „nucile Dikka”.

Extractul acestora denumit „irvingia gabonensis” a fost folosit in Camerun drept leac universal cu o gama larga de efecte vindecatoare, precum reducerea obezitatii, scaderea colesterolului reglarea nivelului glicemiei si tratarea infectiilor.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Fructul de mango african te ajuta sa slabesti 6 kg

Lasă un răspuns