Retete raw-vegan0 Comments

Publicat in:
Etichete: cura de slabire, dieta, dieta raw, mancare, raw-vegan, retete de sosuri, retete raw-vegan, slabire, sosuri

Daca stii sa faci corect 2-3 retete raw vegan pentru sosuri speciale, regimul tau alimentar se va schimba drastic. Si iti promitem ca in bine!

Orice platou cu legume crude, indiferent de combinatiile pe care le preferi, va avea alt gust, mult mai apetisant.

Avantajul: sosurile fac legumele mai prietenoase chiar si pentru cei care nu sunt fani, diversifica meniul si nu aduc in plus calorii nedorite.

Retete raw-vegan

Retete raw-vegan

Recomandare: ca sa scutesti timp in bucatarie, incearca sa te axezi pe legume, vegetale, nuci, seminte sau uleiuri pe care deja le ai. Cel mai mare avantaj al dietei raw este ca nu exista reguli stricte pe care trebuie sa le urmezi! Si in cazul sosurilor poti face combinatii de ingrediente dupa bunul plac. Ideea este sa-ti satisfaca papilele gustative si sa le poti prepara rapid!

Sugestie de servire: pune sosul intr-un bol in mijlocul platoului de legume crude (castraveti, morcovi, telina verde, ardei gras, broccoli, sparanghel etc). Este o idee buna de aperitiv, mai ales atunci cand ai musafiri. Sau daca vrei o gustare atunci cand iti vine sa rontai ceva, intre mese.

Noteaza-ti si tu cateva retete raw vegan de sosuri! Nu trebuie sa urmezi o dieta raw ca sa te impresioneze!

Sos cu ardei gras si seminte de canepa

Ingrediente: 1 ardei gras rosu mare, 1 ceasca de seminte de canepa, 1/4 ceasca de suc de lamaie, 1 lingura de sos tamari, 1/2 lingurita de pudra curry, 1/4 ceasca de apa filtrata.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Retete raw-vegan

Lasă un răspuns