Alimentele cu un nivel scazut de carbohidrati0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimente, carbohidraţi, nivel, nutritie, sparanghel

In cazul in care ai o lista cu alimente cu un nivel scazut de carbohidrati o sa ai parte de un ajutor important in dieta ta, deoarece acestea te vor face sa te simti satul mai mult timp.

Putini carbohirati

Putini carbohirati

Afla care sunt alimentele ce te vor ajuta in dieta ta, datorita fibrelor existente in aceste alimente.

Afine, capsuni, mure sau zmeura

Incearca sa consumi afine, capsuni, mure sau zmeura!

Expertii in nutritie spun ca acestea au un nivel scazut de carbohidrati si multe fibre. In acest fel iti vei satisface pofta de ceva dulce si te vei simti satul pentru cateva ore bune.

Legume

O modalitate inteligenta de avea parte de alimente sanatoase este sa iti umpli farfuria cu legume. Broccoli, telina, dovlecelul, vinetele, sparanghelul si conopida sunt doar cateva dintre legumele ce isi pot mentine organismul sanatos.

De asemenea, legumele cu frunze verzi, precum salata, spanacul, varza creata sau varza simpla te vor ajuta sa urmezi o dieta alimentara sanatoasa.

Fructele cu coaja lemnoasa

Fructele cu coaja lemnoasa reprezinta o alta solutie inteligenta. Migdalele si alunele fac parte din lista alimentelor cu un nivel scazut de carbohidrati, anunta specialistii.

Daca vrei sa mentii nivelul carbohidratilor sub control, este bine sa te limitezi la zece fructe cu coaja lemnoasa pe zi.

Painea din secara

Daca simti nevoia sa mananci o felie de paine, fa o alegere inteligenta. Incearca sa alegi painea din secara sau cereale integrale.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Alimentele cu un nivel scazut de carbohidrati

Lasă un răspuns