Dieta Jennifer Aniston si Katy Perry0 Comments

Publicat in:
Etichete: dieta, Dieta Katy Perry, diete, Jennifer Aniston, vedete

Vedetele au nevoie de schimbari drastice intr-un timp foarte scurt ca sa „incapa” in vreo rochie mulata sau sa intre in pielea vreunui personaj de film. Asa ca dietele de vedete sunt in general aproape imposibil de tinut pentru noi, femeile obisnuite.

Dar exista si vedete care nu cauta neaparat solutii minune si prefera sa tina diete sanatoase, chiar daca asteapta mai mult timp rezultatele.

Jennifer Aniston slabeste cu legume

Jennifer Aniston a slabit recent cateva kilograme ca sa joace rolul unei dansatoare in filmul „We’re the Millers”. Desigur, nu era deloc grasuta, dar a vrut sa arate perfect fiindca trebuia sa se dezbrace in lenjerie intima.

Dieta Jennifer Aniston

Dieta Jennifer Aniston

Dieta Jennifer Aniston a fost una sanatoasa pe care o poate tine oricine, si a constat in multe legume si proteine. La fiecare masa, Jen avea grija sa umple trei sferturi de farfurie cu legume si un sfert cu oua, carne, branza slaba, peste sau o alta sursa de proteine.

Este o idee foarte buna pentru ca astfel corpul tau primeste proteinele de care are nevoie, iar cantitatea mare de legume iti tine de foame fara sa-ti aduca prea multe calorii.

Katy Perry slabeste cu ciuperci

Atunci cand simte nevoia sa mai dea jos cateva kilograme, Katy Perry, adopta o dieta simpla timp de 14 zile: la una din cele trei mese ale zilei trebuie sa mananci doar ciuperci.

Dieta Katy Perry

Dieta Katy Perry

Acestea sunt bogate in proteine, fibre si au putine calorii.

O masa zilnica formata doar din ciuperci te ajuta sa reduci numarul total de calorii consumate, contribuie la sanatatea digestiva si previne constipatia si in plus te ajuta sa te saturi cu o cantitate mai mica de mancare.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Dieta Jennifer Aniston si Katy Perry

Lasă un răspuns