Top alimente cu efect anticelulitic0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, alimente, celulita, contra, impotriva, pentru celulita, silueta, Tratament

Nucile si alte fructe oleaginoase

Nucile, alunele, arahidele, caju, miejii de seminte – toate aceste fructe oleaginoase prezinta un puternic efect anticelulitic si de ardere a grasimilor. Ceea ce trebuie sa stiti este ca aceste fructe oleaginoase trebuie consumate crude, in cantitati mici (cel mult jumatate de ceasca) in fiecare zi.

Alimente impotriva celulitei

Alimente impotriva celulitei

Fructele oleaginoase pot reprezenta o alternativa ideala pentru gustarea de dupa-amiaza.

Fructele oleaginoase pot fi consumate cateva zile pe saptamana.

Legumele

Legumele sunt bogate in fibre care ajuta in detoxifierea colonului si combaterea tulburarilor digestive. Alimentele bogate in fibre sunt recomandate si in dieta care urmareste slabirea focalizata in zona abdomenului.

Bogate in vitamine, minerale si antioxidanti, legumele sunt ideale in dieta celor care doresc sa elimine surplusul de kilograme si celulita. Legumele sunt energizante, accelereaza metabolismul, detoxifica, dar totodata sunt sarace in calorii.
Este recomandat ca legumele sa faca parte din alimentatia zilnica si sa reprezinte aproximativ 50% din alimentele consumate.

Condimentele si chilli

Condimentele acccelereaza metabolismul, mobilizeaza grasimile, sunt bogate in antioxidanti si fier si totodata reduc stresul si imbunatatesc digestia.

Author: Corpul Uman
GoogleLink-uri Sponsorizate

Top alimente cu efect anticelulitic

Lasă un răspuns