Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

aprilie 15, 2014

Dieta cu iaurt – 3kg in 15 zile

Publicat pe 15 apr. 2014 at 5:30am

Ai un eveniment important la care trebuie sa mergi in viitorul apropiat iar rochia cumparata anul trecut nu mai corescpunde cu realitatea… kilogramelor tale?

Nici o problema, dieta cu iaurt te va ajuta sa scapi in scurt timp de acele kilograme care te impiedica sa intri in hainele preferate.

Cat slabesc?

Cel mai nou trend in materie de slabire, testat de vedete precum Courtney Cox, David Arquette si chiar cateva top modele de la Victoria’s Secret, este dieta pe baza de iaurt, care te ajuta sa scapi de 3 kilograme in doar 15 zile.

Insa…

Alimente care reduc inflamatiile, utile in caz de artrita reumatoida

Publicat pe 15 apr. 2014 at 5:30am

Alimentele potrivite ajuta la estomparea inflamatiei, la prevenirea bolilor de inima, a cancerului, a durerilor articulare si digestive. Artrita reumatoida este extrem de dureroasa, insa alegerile inteligente in ceea ce priveste alimentatia amelioreaza simptomele ei.

Alimentele consumate trebuie sa aiba proprietati de calmare a durerii si inflamatiei. Iata ce alimente sunt cele mai indicate in acest sens:

Somonul

Studiile arata faptul ca acizii grasi omega 3 din somon diminueaza productia de proteine inflamatoare, astfel incat au aproape acelasi efect precum aspirina si alte medicamente nonsteroidale.

Multa lume consuma mai multi acizi omega 6 decat 3, acest dezechilibru facand…

Mituri despre metabolism

Publicat pe 15 apr. 2014 at 5:01am

Multe persoane dau vina pe metabolism pentru felul cum arata. Din cauza ca el este lenes se ingrasa toate femeile, toti oamenii sunt obositi sau cine stie ce inconveniente mai apar.

Nu este totul chiar asa, insa, caci multe despre informatiile care umplu paginile de Internet sunt doar niste mituri.

Iata cateva asemenea exemple:

Persoanele slabe au un metabolism mai rapid

Cu cat o persoana are mai putine kilograme, cu atat va functiona mai incet metabolismul, din cauza ca este nevoie de mai putine calorii pentru a-ti mentine greutatea. In cazul in care vrei sa ai un metabolism…

Cum poate influenta Luna sanatatea ta?

Publicat pe 15 apr. 2014 at 5:00am

Luna si ciclurile sale de crestere si descrestere au influentat dintotdeauna viata de pe Pamant si inclusiv starea de sanatate a oamenilor.

Ai nevoie de 21 de zile pentru a reusi sa depasesti un obicei prost, iar daca vrei sa te lasi de fumat, de exemplu, primele 21 de zile sunt considerate critice si cele mai dificile.

Luna te poate ajuta!

Renunta la fumat in prima zi a ultimului patrar si intreg procesul o sa fie mai usor.

In intervalul in care are loc cresterea Lunii, la Luna plina procesul de reconstructie…

Permalink  |  Tagged with: , , , ,