Ce trebuie sa schimbi in alimentatie ca sa scapi de oboseala?0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, alimente, oboseala, oboseala cronica

Alimentatie oboseala: Nu ignora grasimile

De asemenea, este recomandat sa nu ignori grasimile, organismul are nevoie de ele in fiecare zi. Consuma zilnic grasimi vegetale – uleiuri, alune, nuci, migdale si astfel vei scapa de starea de somnolenta si depresie.

Doua cafele pe zi, una dimineata, ca sa te trezesti, si alta dupa amiaza, dar nu mai tarziu de ora 16.00, care sa te mentina in forma pana spre masa de seara, sunt suficiente, sustine nutritionistii. Excesul de cafea duce la somnolenta, oboseala, moleseala si proasta dispozitie.

Alimentatie oboseala: Bauturile racoritoare dulci

La fel de rau fac si bauturile racoritoare dulci, energizantele si ceaiul verde, care trebuie baut cu masura si niciodata seara.

Daca iti place cafeaua foarte mult, incearca sa inlocuiesti cafeaua cu suc de fructe ori legume. Vei primi destula energie si te vei putea concentra mai bine datorita vitaminelor si mineralelor. Cu timpul vei scapa de aceasta obisnuinta nociva, multumindu-te cu doua cesti de cafea pe zi.

Alimentatie oboseala: Apa la temperatura camerei

Este bine sa incerci sa ai in permanenta in preajma ta un bidon cu apa minerala, nu in frigider, ci la temperatura camerei. Apa minerala invioreaza aproape instantaneu. Daca este bauta permanent, apa minerala constipa si baloneaza, dar, la nevoie, e un adevarat elixir datator de viata si putere datorita mineralelor din compozitia sa.

De asemenea, cu exceptia obiceiurilor la care va trebui sa renunti ca sa te simti bine, sanatos si in putere si sa poti face fata obligatiilor zilnice de la locul de munca, incearca sa respecti orele de masa si serveste zilnic macar o masa calda.

Alimentatie oboseala: Renunta la fast-food

Este bine sa renunti la gustarile tip fast-food, dulciurile rafinate si bauturile racoritoare dulci. Legumele si fructele, ca atare sau sub forma de suc ori salata, sunt mult mai indicate, datorita nutrientilor absolut necesari pentru organism.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Ce trebuie sa schimbi in alimentatie ca sa scapi de oboseala?

Lasă un răspuns