Care sunt bauturile pentru un abdomen plat?0 Comments

Publicat in:
Etichete: apa, bauturi de slabit, calorii, ceai, compot, sucuri acidulate

Nu numai orele nesfarsite de fitness, alergarea sau anumite diete deosebite fac ca femeile sa scape de kilogramele in plus.

Uneori si o banala bautura face diferenta intre o silueta perfecta, asa cum iti doresti si una mai corpolenta, care iti face probleme.

Bauturile acidulate – Cel mai mare inamic

Expertii in nutritie spun ca bauturile acidulate sunt cel mai mare inamic, daca vrei un abdomen plat. Exista si bauturi delicioase cu care poti inlocui „otrava dulce”.

De asemenea, grasimea de pe talie este o mare problema pentru ambele sexe. Iar elixirul magic ce te poate ajuta sa scapi de ea este chiar apa.

Bauturi de slabit

Bauturi de slabit

Mai mult, sucurile acidulate contin foarte multe calorii, iar apa este cea mai sanatoasa bautura. Atunci cand tii o dieta, apa te ajuta cel mai mult sa slabesti. In plus, nu uita ca apa o poti obtine si mancand fructe sau legume.

Dar nu doar apa…

Pe langa apa, si iaurtul poate fi un elixir magic pentru silueta ta. Poti sa il combini cu fructe ca sa fie o gustare delicioasa si iti ofera si calciul de care ai nevoie.

Alte bauturi delicioase care iti astampara setea si nu iti strica silueta sunt ceaiul, dar si compotul de fructe.

Ce mai evitam?

In general, specialistii mai sunt de parere ca este foarte bine sa eviti cafeaua si bauturile alcoolice, daca iti pasa de silueta ta.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Care sunt bauturile pentru un abdomen plat?

Lasă un răspuns