Top 4 alimente indicate pentru un mic dejun sanatos0 Comments

Publicat in:
Etichete: alimentatie, alimente sanatoase, dimineata, hummus, micul dejun, seminte de in, sofran, zmeura

Se stie ca o zi perfecta poate debuta cu un mic dejun sanatos. Anumite ingrediente pe care le poti adauga hranei tale din fiecare dimineata te pot ajuta sa ai energie intreaga zi si sa iti solutionezi toate problemele pe care le ai in mod curent.

Sfaturile sunt oferite de Jackie Newgent, autoarea cartii „1.000 Low-Calorie Recipes” – „1.000 de retete cu putine calorii”.

Avantajele acestei metode sunt ca ingredientele respective se potrivesc cu alimentele pe care le consuma oamenii dimineata, putand fi adaugate peste ele.

Alimente sanatoase micul dejun

Alimente sanatoase micul dejun

Semintele de in

Nutritionistii spun ca o lingura de seminte de in macinate, adaugata peste cerealele de dimineata, aduce multe beneficii creierului, prin acizii grasi omega-3 si fibrele pe care semintele le contin.

Sofranul

Daca mananci oua dimineata, sofranul adaugat in omleta este un aliat puternic impotriva cancerului, deoarece contine multi antioxidanti.

Zmeura

Un mic dejun bun poate fi completat de o jumatate de ceasca de zmeura zdrobita. Aceasta aduce un supliment de 20% de vitamina C la necesarul tau zilnic din aceasta vitamina.

Hummusul

Hummusul este o alta optiune foarte buna pentru a-ti incepe ziua asa cum trebuie. El contine multe proteine si fibre, care sustin sanatatea organismului tau.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Top 4 alimente indicate pentru un mic dejun sanatos

Lasă un răspuns