Cum detoxifica si energizeaza apa organismul nostru0 Comments

Publicat in:
Etichete: apa, corpul uman, detoxifiere, detoxifiere prin apa, detoxifierea prin apa, organism

Detoxifierea prin apa

Detoxifierea prin apa

Detoxifierea prin apa – Starea de buna functionare a organismului este direct legata de consumul de apa. Trebuie sa consumam cel putin doi litri de apa zilnic si in zilele caniculare chiar mai mult.

Apa curata organismul si mentine sanatatea rinichilor, te scapa de constipatie, scade colesterolul, energizeaza si mentine viata.

Detoxifierea prin apa

Deshidratarea, adica lipsa apei din organism, determina o stare de moleseala, asa cum se poate intampla in zilele de vara foarte calduroase, cand organismul pierde foarte multa apa prin transpiratie. Unul dintre primele semne ale moleselii cauzata de sederea indelungata la soare si lipsa apei este setea, urmata de ameteala, paloare, durere de cap.

Expertii sustin ca doua pahare de apa, la temparatura camerei, baute dimineata, pe stomacul gol, imediat dupa trezire, elimina toxinele, stimuleaza metabolismul si rezolva problemele digestive.

De asemenea, trebuie sa stiti ca un pahar de apa plata sau de izvor, usor incalzita, si una, doua lingurite de miere de albine, te scapa de constipatie. Consumata cu o jumatate de ora inainte de masa, apa creste senzatia de satietate, ajutandu-te sa mananci mai putin si sa slabesti.

Lipsa apei din organism poate afecta rinichii, favorizand formarea nisipului si a calculilor renali, si aparitia infectiilor urinare, boala care impune apoi, un consum foarte mare de lichide pentru eliminarea bacteriilor din vezica urinara.

In plus, apa mentine sanatatea inimii si ajuta la circulatia sangelui. Ea impiedica formarea cheagurilor de sange, regleaza nivelul colesterolului si scade tensiunea arteriala.

Trebuie sa mai stiti ca apa energizeaza aproape instantaneu. Daca te simti cumva molesita, nu mai ai randament si nu te mai poti concentra asupra activitatii pe care o desfasori, bea un pahar de apa minerala, cu inghitituri mici si rare. Dar, cel mai indicat este sa nu astepti niciodata sa ti se faca sete, pentru ca poti avea probleme.

Apa este cea mai importanta sursa de energie a organismului, asa ca daca va simtiti obositi dupa un efort mai indelungat, mai ales intr-o zi fierbinte, incercati sa beti un pahar de apa si va veti simti mai bine.

Invatati sa va cititi propriul corp ca sa intelegeti cat de repede si de eficient lucreaza apa. Si nu cauta detoxifiante minune, pentru ca acestea nu exista, iar apa este cel mai puternic si la indemana detoxifiant natural pentru noi.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cum detoxifica si energizeaza apa organismul nostru

Lasă un răspuns