Ma abonez GRATUIT la newsletterul Corpul-Uman.com! Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016!

E-mail:

   Clic aici pentru Arhiva!

Apa si secretele ei. Totul despre apa (I)
Ai ceva de spus despre acest video? Scrie mai jos

12 comentarii

  1. alinapetrut

    uimitor, cel mai interesant lucru pe care l-am auzit

  2. admin

    Ce spuneti de partea cu structurarea apei in organism? Acesta sa fie oare motivul pentru care ne purtam in moduri diferite in aceeasi situatie?

    Acum credeti in telepatie?

  3. Elena

    Documentarul imi place foarte mult, pacat ca nu merge decat pana la minutul 43-44 din 1:22:19. Daca rezolvati problema tehnica va rog sa imi trimiteti un e-mail pentru ca doresc sa vad  si partea a 2-a. Multumesc pentru ce mi-ati oferit si sper sa vad si restul.

    • admin

      Filmul de mai sus reprezinta prima parte dintr-o serie de 4 episoade cel putin la fel de interesante. Va sfatuim sa reveniti pe site sau sa va abonati la newsletterul Corpul-Uman.com pentru a afla, prima, noutatile din acest domeniu fascinant.

      Va promitem si alte documentare care va vor pune, la fel de mult, pe ganduri. 

  4. carmenB

    Interesant filmuletul.Am mai vazut emisiuni despre acest subiect.Imi amintesc de o experienta  in direct la tv unde s-au  pus pe masa doua pahare cu apa din aceeasi sursa.O persoana a luat un pahar  in mana si a rostit o rugaciune, dupa care alte persoane au fost puse sa guste apa.Toate au simtit ca apa din pahare nu mai aveau acelasi gust 

Pings and Trackbacks

Lasă un răspuns