Indulcitorii artificiali intr-o cura de slabire0 Comments

Publicat in:
Etichete: beneficii, dezavantaje, dieta de slabit, diete de slabit, indulcitori, restrictii, zahar

Posibilele beneficii de sanatate ale indulcitorilor artificiali intr-o dieta de slabit

Un beneficiu este acela ca ei nu contribuie la degradarea dintilor si a aparitiei cavitatilor. De asemenea, te ajuta la:

Controlul greutatii

Unul dintre cele mai importante aspecte privind indulcitorii artificiali este acela ca ei sunt non-nutritivi – practic, nu au nici o calorie. In contrast, fiecare gram de zahar de zahar normal contine 4 calorii. O lingurita de zahar contine aproximativ 4 grame. In perspectiva, considera ca o doza de coca-cola de 333 de grame contine aproximativ 8 lingurite de zahar, insemnand aproximativ 130 de calorii.

Indulcitori artificiali in dieta

Indulcitori artificiali in dieta

Daca incerci sa pierzi in greutate sau sa previi acest lucru, atunci indulcitorii artificiali reprezinta metoda cea mai buna cu care sa incepi.

Diabetul

Indulcitorii artificiali pot fi o alternativa foarte buna pentru cei care sufera de diabet. Spre deosebire de zahar, indulcitorii artificiali nu cresc nivelul de zahar din sange, deoarece ei nu contin carbohidrati. Dar datorita unor ingrijorari, si anume despre cum sunt substituentii de zahar etichetati si categorizati, intotdeauna verifica, impreuna cu doctorul tau sau cu un dietician, modul in care ii vei folosi pe acestia.

Posibilele ingrijorari, privind indulcitorii artificiali, intr-o dieta de slabit

Indulcitorii artificiali au reprezentat un subiect de discutie intens timp de cateva decenii. Cei care ii criticau spuneau ca ei au observat o varietate de probleme de sanatate, inclusiv cancer. Acest lucru se datoreaza din cauza ca, in anii 70, zaharina a fost asociata cu cancerul la vezica, la sobolanii de laborator. Din cauza acelor studii, pentru o perioada de timp, produsele care contineau zaharina aveau, totodata, o eticheta ce continea mesajul “e posibil sa fie periculos pentru sanatate”.

Totusi, de-a lungul anilor, s-au efectuat o sumedenie de studii, in care nici unul nu a gasit o legatura exacta intre zaharina si cancerul la vezica, fiind posibil ca alte alimente ce erau consumate sa fi fost aspectul ce declansa aceasta boala a secolului XXI.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Indulcitorii artificiali intr-o cura de slabire

Lasă un răspuns