Diete: Cum te ajuta mierea sa pierzi in greutate?0 Comments

Publicat in:
Etichete: apa, corp, diete, fructoza, greutate, miere, minerale, răceală, sanatate, scortisoara, vitamine, zahar

Despre miere

Mierea este un aliment care a fost utilizat inca din Antichitate datorita virturilor sale extraordinar de benefice pentru corpul uman. Mierea contine apa biologica si zaharuri ca fructoza, glucoza, maltoza si zaharoza, vitamine, minerale, de ceruri, de enzime care-i dau o valoare terapeutica uriasa.

Care2.com scrie ca mierea poate fi denumita „alimentul vietii”, deoarece dintre vitamine, cele mai importante sunt cele din complexul B si, in cantitati ceva mai mici, vitaminele C, A, D si K.

Mineralele care se gasesc in miere intr-o forma usor asimilabila de catre corpul uman sunt foarte numeroase: potasiu, calciu, magneziu, fosfor, dar si cantitati foarte mici de seleniu, crom si iod.

Expertii in nutritie spun ca mierea este un aliment care poate lupta cu grasimea corporala si este o alternativa sanatoasa la zahar. Mierea te poate ajuta sa diminuezi numarul caloriilor din fiecare zi si sa scapi de kilogramele acumulate in plus.

Dieta cu miere

Dieta cu miere

De aceea, este recomandat sa consumi cate un pahar de apa calda cu miere in fiecare zi, deoarece acest amestec este foarte bun in scopul imbunatatirii digestiei si daca vreti sa pierdeti in greutate.

In cazul in care doriti ca arderea grasimilor sa fie si mai rapida, este bine sa inlocuieste apa cu ceaiul verde. Trebuie spus ca mierea are numeroase beneficii pentru sanatate, insa totusi in clipa cand o alegi, asigura-te ca nu este prelucrata.

Amestecul de miere si scortisoara, util pentru arderea grasimilor!

De pilda, mierea, cat si scortisoara au proprietati uimitoare, in cazul in care se folosesc impreuna in alimentatie, ca urmare a elementelor pe care le contine fiecare: vitamine, substante minerale, zaharuri, enzime, acizi organici, antioxidanti.

Daca le veti combina si veti urma o dieta pe baza de miere si scortisoara, veti ajunge sa pierdeti circa 2 kilograme saptamanal, fara a va modifica regimul alimentar.

Care2.com scrie ca adeptii dietei sustin ca aceasta combinatie ajuta la prevenirea afectiunilor cancerigene si cele ale inimii si ca regleaza functiile sistemului digestiv. De pilda, scortisoara este capabila sa actioneze asupra zaharului din sange si isi poate aduce aportul la eliminarea lui inainte de a fi transformat in grasime.

Intr-o prima etapa va trebui sa amestecati o lingurite cu miere si o jumatate de lingurita cu scortisoara proaspata intr-un recipient, dupa care sa puneti aproximativ o cana cu apa peste cele doua ingrediente. Amestecul se va fierbe, iar dupa ce lichidul se va raci, este necesar sa separati continutul in doua parti egale. Acesta va fi indulcit cu miere inainte de a-l servi.

Este recomandat sa consumati prima parte din acest amestec dimineata, pe stomacul gol, iar a doua parte seara, inainte de culcare. Aceasta dieta poate fi tinuta 2 saptamani, dar daca vreti sa slabiti mai mult o puteti relua dupa o luna.

Mierea combate racelile!

Specialistii spun ca daca aveti probleme cu racelile se recomanda sa folositi o combinatie de miere cu usturoi drept sirop de tuse. In acest sens, este bine sa zdrobiti cate 4 catei curatati de usturoi si sa ii amestecati apoi cu o lingurita de miere.

Va trebui sa luati cate o lingurita de sirop de usturoi cu miere de trei ori pe zi. Care2.com scrie ca acest amestec de usturoi si miere este eficient si in tratarea gatului sensibil.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Diete: Cum te ajuta mierea sa pierzi in greutate?

Lasă un răspuns