Cat de repede slabesti cu dieta din Japonia cu banane verzi?0 Comments

Publicat in:
Etichete: banane verzi, cura de slabit cu banane, cure de slabit, dieta, dieta cu banane, diete de slabire, mic dejun, slabire cu banane

In Asia, una dintre cele mai folosite diete este cea cu banane verzi, specifica mai ales zonei Japoniei. Ea reprezinta o dieta ideala pentru arderea caloriilor, fara niciun pic de efort.

Dieta cu banane verzi

Dieta cu banane verzi

In ce consta dieta cu banane verzi

Bananele verzi contin foarte mult amidon, iar bacteriile transforma amidonul rezistent in acizi grasi, care hranesc celulele si contribuie la o digestie usoara.

Expertii asiatici recomanda sa mananci zilnic in fiecare dimineata cate o banana pe stomacul gol, iar daca simti ca inca iti mai este foame poti manca doua banane. Totusi, nu trebuie sa ajungi la senzatia de satietate, in care iti simti stomacul foarte plin.

In cadrul acestei cure de slabire este necesar sa bei foarte multa apa si sa nu consumi niciun alt fruct. Pana la pranz nu ar mai trebui sa mananci deloc, iar la masa de pranz si la cina poti manca in mod normal, orice alimente. Cina nu trebuie servita mai tarziu de ora 7 seara.

In plus, este indicat sa reduci portiile de mancare la jumatate si sa eviti prajelile. De asemenea, trebuie sa ai grija si sa nu mananci niciun desert sau orice aliment dulce pe perioada dietei.

Este foarte important sa mesteci bine alimentele ca sa iti ajuti digestia si sa te odihnesti cat mai mult, asa incat la ora zece seara sa fii deja in pat. De asemenea, poti testa ca in fiecare dimineata sa bei un pahar cu apa calduta pe stomacul gol, apoi sa mananci banana.

Cat slabesc

Potrivit specialistilor, in circa o saptamana veti pierde in greutate aproximativ 3-4 kg.

Dieta cu banane verzi – Beneficii

Aceasta dieta japoneza nu ne interzice sa ne abtinem de la mancarurile preferate, asa ca putem sa mancam aproape orice, dar important este sa nu ne umflam stomacul, deoarece suprancarcarea stomacului este extrem de nociva sanatatii.

Pe de alta parte, expertii din Japonia mai spun ca daca veti manca cate 3 banane in fiecare zi, asa veti diminua riscul de a face atac vascular cerebral cu 21%. Efectul benefic este dat de potasiu, mai ales ca o banana medie contine 500 mg de potasiu, substanta care ajuta la normalizarea tensiunii arteriale si poate preveni astfel atacul cerebral.

Specialistii au observat ca in multe tari, cei care consuma prea putine alimente care contin potasiu cum ar fi spanac, alune, peste, lapte, linte, banane – sunt destul de numerosi. Asta in cazul in care nutritionistii sunt de parere ca necesarul zilnic de potasiu este de 1.500-2.500 mg.

Pe de alta parte, medicii spun ca numarul deceselor cauzate de atac vascular cerebral s-ar putea reduce cu mai mult de un milion pe an prin limitarea consumului de sare si prin includerea in dieta zilnica a alimentelor bogate in potasiu.

Author: Corpul Uman
Google



Link-uri Sponsorizate

Cat de repede slabesti cu dieta din Japonia cu banane verzi?

Lasă un răspuns